Kyivstar та Vodafone Ukraine попереджають про проблеми зі зв'язком та інтернетом

Внаслідок терористичної атаки наших запрошених сусідів частина України виявилася без світла та водопостачання. Також розпочинаються перебої з мобільним зв'язком та Інтернетом.

Так, мобільний оператор Kyivstar випустив заяву, в якій попередив абонентів про проблеми.

"Десь може зникати зв'язок внаслідок обстрілів та відключення електроенергії. Знаємо. Будемо лагодити. Користуйтеся національним роумінгом", – йдеться у повідомленні компанії Kyivstar.

Kievstar, фото RAU
Kievstar, фото RAU

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Ганна Трінчер дізналася у Свечкоренка з "Холостячки", як безсоромно пустувати по відеозв'язку: "Не захоче..."

Популярна українська співачка та блогерка Ганна Трінчер зустрілася з учасником 2-го сезону шоу "Холостячка" Романом Свечкоренком і попросила його відповісти на кілька питань своїх шанувальників про стосунки між партнерами. Чоловік знає про це, оскільки є психологом.

Анна Трінчер, фото: Instagram
Анна Трінчер, фото: Instagram

Наймасштабніша ракетна атака за всю війну: енергетика України зазнала страшного удару

15 листопада українська енергетика зазнала наймасштабнішого удару за всю війну. Про це повідомив міністр енергетики Герман Галущенко на своїй сторінці у мережі Фейсбук. Міністр зазначив, що підступна атака держави-терориста позначиться не лише на нашій енергосистемі – відлуння відчують і країни-сусіди.

Обстріл Києві. Фото: скриншот з відео
Обстріл Києві. Фото: скриншот з відео

Оля Полякова згадала кілька слів про найголовніше: "Це сльози..."

Оля Полякова продовжує бути учасницею грузинського аналога шоу "Танці зі зірками" і паралельно цьому - бути зірковим тренером у ході пісенного проекту "Голос країни". Наразі вона виставила інтерв'ю, яке було записано в Грузії.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

Росія атакувала Польщу: дві ракети впали біля Любліна, є загиблі

З'явилася інформація, що Прем'єр Польщі Моравецький скликає екстрене засідання Комітету Ради міністрів з питань національної безпеки та оборони ЗМІ повідомляють, що під час сьогоднішніх ракетних ударів по Україні дві ракети впали у Люблінському воєводстві, внаслідок чого загинуло двоє людей.

Вибух, скріншот: YouTube
Вибух, скріншот: YouTube