"Нова пошта" розповіла українцям, як можна без проблем надіслати чи отримати посилку, коли немає світла. Детальну інструкцію опублікували на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі Facebook.

Через постійні ракетні атаки російських окупантів, українці змушені жити в нових реаліях, коли в найкращому разі по кілька разів на день відбуваються відключення електроенергії. Багато компаній адаптуються до нового ритму життя, не стала винятком і "Нова пошта".

Нова пошта, фото: Знай.ua
Нова пошта, фото: Знай.ua

Так, у компанії заявили, що навіть під час блекауту українці мають змогу отримати та відправити посилки, щоправда, не у відділенні, а через поштомат. У "Новій пошті" наголосили, що поштомати працюють без використання електроенергії, тому забрати чи отримати посилку можна у зручний час.

Для надсилання посилки необхідно перейти до програми "Нової пошти" та створити ЕН в особистому кабінеті. Потім відправлення потрібно запакувати, маркування не потрібне. Вже біля поштомата потрібно вибрати створену ЕН у додатку та натиснути "Відкрити комірку", а потім покласти посилку до неї та підтвердити відправку в додатку.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Пошта, скріншот: YouTube
Пошта, скріншот: YouTube

Для отримання посилки слід вибрати доставку в зручний за розташуванням поштомат, оплатити послуги онлайн або в додатку та чекати на повідомлення про прибуття. Біля пошти слід вибрати в додатку потрібну ЕН і натиснути "Відкрити комірку". Потім потрібно закрити комірку та підтвердити отримання посилки.

Раніше портал Знай повідомляв, "Нова пошта" ввела спецтариф на доставку за популярним напрямом: хто може скористатися.

Також наш портал інформував, що Нова пошта знову опинилася в центрі уваги: ​​клієнт поскаржився на раптове зникнення посилки і недійсну накладну.

Крім того, ми писали, що "Нова пошта" знову оголосила про раптове підвищення цін за доставку: чим компанія обґрунтувала подорожчання цього разу.