Стало відомо про те, після яких поломок транспортного засобу краще одразу виставити його на продаж.

Про це розповів автоексперт Андрій Оробець.

Ніщо не вічне, і навіть улюблений чотириколісний друг іноді може підвести. Чоловік каже, що порушення геометрії кузова, а також серйозні несправності кермової чи гальмівної ситуації можуть стати першими дзвінками про те, що транспортний засіб вже краще виставляти на продаж. Робити ці проблеми самостійно краще не потрібно.

Ремонт авто - фото urban.kh.ua
Ремонт авто - фото urban.kh.ua

"Поломки, звичайно, різні бувають, але взагалі не рекомендував би використовувати автомобіль, де однозначно порушена геометрія кузова. Це говорить про те, що він побував у якійсь неприємній аварії. Що ж за цим буде? Крім зносу гуми буде обмежена і безпека цього автомобіля" - каже автоексперт.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Як практично і все у цьому світі, деталі та вузли мають свій термін придатності. Якщо за всіма видимими і невидимими ознаками він уже вийшов, то за наявності фінансової можливості краще відразу зважитися на заміну вашого автомобіля, адже витрачатися на ремонт не дуже доцільно.

Машини, скріншот: Youtube
Машини, скріншот: Youtube

Існує безліч експертиз, які скажуть про те, що при таких поломках техогляд автомобіль вже точно не пройде. Все це такі критичні поломки, які говорять про те, що автомобіль використовувати більше не можна.

Зрештою, навіть якщо не заганяти машину в сервіс, визначити її стан можна і зовні, упевнений експерт.

Автомобіль, фото: galinfo
Автомобіль, фото: galinfo

Нагадаємо, що доплати до мінімальних пенсій: хто і коли може отримати новий бонус

Раніше повідомлялося, що українці готові поміняти Катерину ІІ з Одеси на вкраденого херсонського єнота - потрібна підтримка народу

Також доведеться заплатити до 8500 гривень: українських водіїв попередили про нові правила на дорогах