У Мукачево хлопчик 9 років, Василь Маєвський, встановив рекорд, піднявши штангу в 33 кг з положення лежачи 14 разів поспіль.

Про встановлення рекорду повідомила на своїй сторінці керівник Національного Реєстру Рекордів України Лана Вєтрова.

Грамота, рекорд. Фото: скриншот Youtube
Грамота, рекорд. Фото: скриншот Youtube

Вєтрова написала, що хлопчик встановив новий національний рекорд України, зробивши 14 повторів жиму штанги вагою 33 кг лежачи.

У місті Мукачево цей 9-річний хлопчик встановив новий національний рекорд України, зробивши 14 повторів жиму штанги вагою 33 кг лежачи. Тобі аплодує вся Україна, юний рекордсмене! У житті ще будуть перемоги, але перший рекорд завжди для дитини найважливіший. - підкреслила Вєтрова.

Популярні новини зараз
Коли бронювання вже не врятує: чому чоловіків можуть забрати до війська Українцям будуть по-новому вручати повістки: все зміниться з 16 липня Смартфони йдуть у минуле: молодь масово повертається до кнопочних телефонів При споживанні до 100 кВт/год – тариф нижчий? У YASNO пояснили важливий нюанс
Показати ще

Грамота, рекорд. Фото: скриншот Youtube
Грамота, рекорд. Фото: скриншот Youtube

Тренує хлопця - його батько, який теж є спортсменом та помітив в малому віці здатність хлопця до певних фізичних здібностей.

Тому свій спортивний шлях юний українець почав ще у чотирирічному віці, займаючись віджиманням, підтягуванням та плаванням. На цей час Василь професійно займається армреслінгом, паверліфтингом, а також гирьовим спортом.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що "Нова пошта" розповіла, як надсилати та отримувати посилки у разі блекауту: покрокова інструкція.

Як повідомляв "Знай.ua" українцям нагадали про важливі нюанси надання соцдопомоги: що потрібно знати.

Також "Знай.ua" інформував, що нові соціальні послуги та страхові внески у Пенсійний фонд: як і хто зможе їх отримати.