В Укренерго розповіли, коли країна знову повернеться до планових відключень світла

Вимкнення світла, скріншот з відео
Вимкнення світла, скріншот з відео

Стало відомо, що ситуація з подачею електроенергії в Україні найближчим часом має налагодитися. Перейдуть з аварійних та екстрених відключень на планові. Про це повідомив голова правління НЕК "Укренерго" Володимир Кудрицький в етері телемарафону, тим самим спробував заспокоїти громадян, які сидять третій день без електрики. Як зазначається, найскладніший етап після останньої атаки російськими ракетами наша енергосистема вже пройшла. Якщо не буде нових обстрілів, то вона поступово відновлюватиметься.

До росіян прийшло усвідомлення, що лівий берег Дніпра знову незабаром опиниться під українським прапором: ЗСУ не дають перепочити

Українці, Херсон. Фото: Bel Trew
Українці, Херсон. Фото: Bel Trew

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Стало відомо про те, що росіяни не зможуть остаточно втримати навіть лівобережну частину Херсонської області, і готуються до нових "героїчних перегрупувань". Про це заявила речник ОК "Південь" Наталія Гуменюк. За її словами, до окупантів вже приходить усвідомлення того, що вони програли на Південному напрямку в Україні, і зовсім скоро Херсонську область повністю звільнять від росіян.

Pianoбой відповів за "кумівство" на Нацвідборі на "Євробачення-2023": "Сам влетів"

Нацвідбір на Євробачення-2022, скріншот: YouTube
Нацвідбір на Євробачення-2022, скріншот: YouTube

Український артист Дмитро Шуров, який виступає під псевдонімом Pianoбой, вирішив прокоментувати "зраду", що сталася на Національному відборі "Євробачення-2023". Справа в тому, що у фінал потрапив Мойсей Бондаренко (Moisei) – військовий скрипаль із команди Дмитра. У минулому таку ж ситуацію пройшли Тіна Кароль із Wellboy. Однак Шуров поспішив повідомити, що особисто нічого не вирішує. І вибором займалася велика команда, тому "кумівства" в цій ситуації не потрібно шукати.

Чернівецький святий отець бавився у ліжку з молодим хлопцем: втіхи перервали СБУ

Перевірка УПЦ МП. Фото: СБУ
Перевірка УПЦ МП. Фото: СБУ

Служба безпеки України продовжує перевірки УПЦ МП по всій країні. Цього разу правоохоронці відвідали Чернівецько-Буковинську єпархію, де виявили методички з Москви та застали священника в одному ліжку зі співаком із місцевого хору, якому 17 років. Втім, це далеко ще не все. За інформацією пресслужби СБУ, під час обшуків вдалося виявити методички з Москви, російське громадянство у керівництва єпархії та посвідчення окупантів.

Після ракетних атак АЗС підняли ціни на пальне: скільки в Україні коштує бензин, газ та солярка

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Велика кількість областей на деякий час повністю поринула у темряву. На жаль, на такий блекаут уже відреагували українські АЗС, які підняли ціни на пальне. Про це стало відомо завдяки оперативним даним експертів профільного ринку. Заправні станції підвищили вартість пального, проте діапазон коливань невеликий – у межах 5-12 копійок. На заправках більшості мереж АЗС, що розташовані на підконтрольній території України, представлено майже всі види пального. Їхня ціна коливається в залежності від регіону.