Тищенко вирішив продемонструвати бурхливу діяльність, але лише розізлив українців.

Микола Тищенко вирішив перевірити "Пункти незламності" та проявив ініціативу, позривавши інформаційні листки біля таких пунктів. Відео Микола поділився у фейсбуці, заявивши, що такого більше не буде.

Микола Тищенко. Фото: Facebook
Микола Тищенко. Фото: Facebook

Обурило нардепа вивіска з інформацією початку роботи. Тому він вирішив її обірвати. Тищенко її зняв та написав обурливий пост.

За наказом Президента – ніяких графіків у роботі пунктів незламності! У такий складний час пункти мають працювати цілодобово 24/7. Чому? Тому що в кожному будинку вимикають світло за різним графіком. А отже від якої саме години має відраховуватися, коли пункт незламності стане у пригоді? Вважаю це абсурдом. А у випадку нових масових обстрілів ситуація з електропостачанням буде погіршуватися - заявив нардеп Микола.

Популярні новини зараз
Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нардеп сфотографувався зі знятою табличкою та опущеним донизу великим пальцем. Видно, що Тищенко не у найкращому вигляді.

Микола Тищенко. Фото: Facebook
Микола Тищенко. Фото: Facebook

Українці одразу пригадали, що Тищенко імовірно згадав як був зіркою екрану, під час роботи ведучим "Ревізор" на ТВ.

На знак того, що команда шоу рекомендує якийсь заклад чи послугу, Тищенко піднімав вказівний палець догори.

"Смішно… на листочку вул.Прорізна))) там, напевно, взагалі світло не відключали, і що означає ваш знак рукою… ппц", ",,герої України,, на самому най небезпечному фронті, самі чіпляють ці таблички а на другий день на відео знімають", "Вирвався із Закарпатського котла", "котлета ревізор"

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Мер Києва Віталій Кличко відгукнувся на відео Тищенка та розповів, що при зустрічі депутати від провладної команди розповідали, що всі проінспектовані пункти працюють, а потім розпощують такі відео, які компрометують українців.

Нагадаємо, ми писали, що долар просів у ціні на чорному ринку: якою буде ситуація з валютою на початок грудня

Як повідомляв "Знай.ua" ПриватБанк попередив власників кредитних карток про зміни: набули чинності нові умови.

Також "Знай.ua" інформував, чи буде в Україні дефіцит хліба? Тараненко попередив про зростання цін і попросив не божеволіти.