В Україні пропонують високу зарплату на підприємстві, з пропозиціями повного соцпакета, медичного страхування та навіть страхування життя.

Йдеться про електромонтерів з ремонту електроустаткування на хлібозавод у Рівному. Завод зберігає свої потужності та продовжує працювати в штатному режимі: забезпечує військових та цивільне населення головним продуктом усіх часів – хлібом. Про це йдеться у повідомлені на порталі РадіоТрек.

Ярмарок вакансій facebook.com/zaniatist
Ярмарок вакансій facebook.com/zaniatist

Пропозиція вакансії звучить так:

Зарплата – до 30 тисяч гривень, повний соцпакет та медичне страхування. За необхідності працівників забезпечать житлом, а також можливе бронювання військовозобов’язаного, - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також фахівцям пропонують позмінний графік роботи, офіційне працевлаштування та соціальні гарантії згідно КЗпП, вчасно виплачені аванс та заробітна плата, а також медичне страхування працівника та його дітей.

Безробіття. Фото: скриншот з відео
Безробіття. Фото: скриншот з відео

Кандидат повинен вміти ремонтувати та технічно обслуговувати системи електрозабезпечення, електрообладнання хлібопекарського цеху, механізмів різної складності (електромонтажні та слюсарні роботи).

Нагадаємо, ми писали, що розкіш навіть на свята: бекон та буженина стали "золотими", на скільки зросли ціни в супермаркетах.

Як повідомляв "Знай.ua" відмовтеся від цих небезпечних овочів, щоб не нашкодити здоров'ю: що варто виключити з раціону взимку.

Також "Знай.ua" інформував, влізти в улюблену сукню і сяяти яскравіше за ялинку: як швидко схуднути перед Новим роком без дієти.