Новорічні свята, безумовно, одні з наших улюблених, особливо для дітей, але, з огляду на реалії, багато хто з українців відмовляється святкувати.

Через війну, відсутність електрики та дорожнечу на полицях супермаркетів, багато українців не можуть дозволити собі розвіятися та зануритися у радісну атмосферу Різдва та Нового року. Декілька порад допоможуть створити емоційний радісний настрій, щоб відчувати повноту життя.

Прикраси для будинку

Прикрашаючи свій будинок, квартиру чи кімнату, ми мимоволі відчуваємо новорічну метушню, боремося з меланхолією і починаємо справді чекати настання Нового року. Розміщення окремих свічок у вікнах і навколо будинку – ідеальний спосіб створити затишну атмосферу.

Святкова ручна робота

Зробіть декор для дому своїми руками: різдвяний вінок, прикраси для ялинки, чобіток для подарунків, композицію з ялинових гілок, сніжинки, гірлянди та інші креативні ідеї.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Зворотний відлік до Нового року

Слідкуйте за тим, скільки днів залишилося до Нового року за допомогою календаря зворотного відліку. Щодня оновлюйте дату, щоб відчути наближення свята. Ці прості пристрої зворотного відліку можна зробити вдома, якщо трохи пофантазувати.

Аромат нового року

У кожної людини є свої аромати, які асоціюються з Новим роком, і це не тільки хвоя і мандарини. Для багатьох це пов’язано з поєднанням кориці, гвоздики, апельсина, сосни, мускатного горіха або м’яти. Аромати - це найпростіший спосіб додати новорічний дух у свій дім і створити новорічний настрій не тільки вдома, а й у своїй душі.

Нагадаємо, ми писали, що у росії школярі зі зброєю в руках загримувалися під херсонського єнота: влаштували дивну акцію підтримки.

Як повідомляв "Знай.ua" влізти в улюблену сукню і сяяти яскравіше за ялинку: як швидко схуднути перед Новим роком без дієти.

Також "Знай.ua" інформував, стихія нам допомагатиме: синоптики зробила прогноз погоди на кінець грудня, Новий рік та Різдво.