Куряче філе - страва дієтична, та поєднує в собі і користь, і відмінний смак. Але часто-густо під час варки таке м'ясо стає "гумовим", жорстким і сухим.

Таке може статися через довгу термообробку або через якість самого м'яса, а також, коли в спішці філе не встигло розмерзнутись, коли його кинули в окріп. Проте навіть у такому випадку є дещо, що може значно врятувати ситуацію.

Використання одного інгредієнта забезпечить приготування ніжної та соковитої курки, яка має апетитний зовнішній вигляд. Шанси на кулінарний успіх будуть високі навіть за порушення правил варіння курячої грудки.

Куряче філе. Фото: Youtube
Куряче філе. Фото: Youtube

Перед тим як відправити курку в каструлю, воду бажано налити сік лимона (1 ч. л.). У такій рідині треба варити продукт. Наявність додаткового компонента стане гарантією м’якості та соковитості майбутньої страви.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Боятися того, що лимонний сік негативно позначиться на смакових якостях відвареного м’яса, не варто. Одна чайна ложка напою навряд чи сильно вплине на смак філе.

Куряче філе. Фото: Youtube
Куряче філе. Фото: Youtube

Також можна додати декілька листочків лаврового листочка, і зелень петрушки з часником наприкінці варки, та щіпку чорного меленого перцю. Така страва смакуватиме та подарує не лишще корисні, але й приємні хвилини насолоди смаком.

Нагадаємо, ми писали, що українські супермаркети показали ціни на апельсини, банани, мандарини та яблука.

Як повідомляв "Знай.ua" через які овочеві страви можна набрати вагу: великий обман, який "осяде" на талії та боках.

Також "Знай.ua" інформував, галюцинації, серцебиття та лихоманка: симптоми, які викликав звичайний шпинат