Взимку підвищується ризик отримати травму через падіння, особливо це небезпечно, якщо підошва взуття слизька сама по собі.

Втім, є кілька "народних" методів, які зроблять підошву не такою слизькою, це не вимагатиме будь-яких витрат, оскільки все необхідне можна знайти вдома. Про це в статті telegraf.

Cлизіка підошва. Фото Youtube
Cлизіка підошва. Фото Youtube

Крохмаль та лейкопластир

Хоча в мережі можна часто зустріти лайфхаки про те, що підошву можна натерти крохмалем або приліпити до неї лейкопластир, проте варто врахувати, що потрібний ефект буде досягнутий на дуже короткий час. Тож якщо ви за п’ять хвилин не встигнете зробити свої справи, то користуватися цими порадами не варто.

Наждачний папір

Цей спосіб вважається одним із найбільш ефективних для домашніх умов, оскільки дозволяє на пару-трійку днів вирішити проблеми з ковзанням.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Суть методу дуже проста: підошву відмивають від бруду і ретельно просушують, після чого взуттєвим клеєм треба приклеїти дві латки із середнього або великого наждакового паперу (на каблук та основну підошву).

Кальцинована сода чи пісок

На кожен протектор треба нанести краплю клею, а потім посипати її піском чи кальцинованою содою.

При цьому важливо пам’ятати, що звичайна сода не підійде. Якщо використовується пісок, то замість звичайного взуттєвого клею треба використовувати суперклей, інакше все швидко осипається.

Нагадаємо, ми писали, що українці не стали тікати з країни після частих масованих ракетних ударів — чергова демонстрація сили та бажання боротися.

Як повідомляв "Знай.ua" Укрпошта допоможе українцям із генераторами: перелік необхідного для довгоочікуваного світла.

Також "Знай.ua" інформував, як підключити Wi-Fi роутер від павербанку та бути з інтернетом без світла: дві інструкції.