Вартість пального в Україні у 2023 році: що впливатиме на ціноутворення

Через війну та ворожі обстріли в Україні більшість нафтопереробних підприємств вийшло з ладу. Тому наступний рік на ринку пального Україна буде цілковито залежати від постачання пального з Європи.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Як залишатися зі світлом триваліший час: українцям пояснили тонкі нюанси

Багато міст України досі перебувають в ектрених відключеннях електроенергії, не переходячи до планових. Тому логічно, що питання економії електрики стоїть досить гостро. Адже від того, наскільки економно ми користуємося світлом, залежить і те, чи буде він у нас взагалі.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Пішоходи на неосвітлених вулиця. Фото: скриншот Youtube
Пішоходи на неосвітлених вулиця. Фото: скриншот Youtube

ПриватБанк попередив українців про фейкові повідомлення щодо "виплат від ООН"

У ПриватБанку попередили, що у месенджерах не розсилає повідомлень, та закликали звертатися за офіційною інформацією на сайт банку або у додаток Приват24. Клієнт фінустанови повідомив, що знайомим масово почали надходити повідомлення про нібито нарахування через ПриватБанк допомоги від ООН.

ПриватБанк, банкомат та термінал, фото: Знай.ua
ПриватБанк, банкомат та термінал, фото: Знай.ua

Українці одержують по 5 тисяч міфічного боргу, Нафтогаз виправдовує облгази: "Умисно не передають"

Українці стали стикатися з тим, що не тільки отримають неправильні показники лічильників у квитанціях, а й міфічні борги, які їм нараховують облгази. І не йдеться про сотні гривень, хоч і вони цінні в такий непростий час, одній українці нарахували кілька тисяч боргу і вона має намір звертатися до суду.

Платіжки. Фото: скрін youtube
Платіжки. Фото: скрін youtube

На бюджетників чекає скорочення зарплат: на скільки знизяться доходи

Зарплати бюджетникам скоротять через вимогу Міжнародного валютного фонду. У наступному році в Україні будуть здійснювати посилену фіскальну політику, тобто очікується збільшення податкових надходжень у державний бюджет.

Зарплата. Фото: dengi.ua
Зарплата. Фото: dengi.ua
Зарплата. Фото: dengi.ua