В Україні зараз багато громадян отримують субсидію одночасно з різноманітною грошовою допомогою від міжнародних організацій, таких як ЮНІСЕФ, ООН, Норвезька рада та інші.

Ця категорія українців має повне право отримувати дані виплати в той самий час, як нагадали у ПФУ. При розрахунку субсидії не враховуватиметься фінансова допомога від міжнародних організацій, яка призначена громадянам з початку війни.

Оформлення субсидії. Фото: скрін youtube
Оформлення субсидії. Фото: скрін youtube

Тож українцям не варто перейматися тим, що виплат можуть позбавити або доведеться обирати один із двох варіантів - допомога надаватиметься.

У ПФУ додали, що в сукупний середньомісячний дохід сім'ї при розрахунку субсидії не враховують деякі інші соціальні виплати від держави. До них належать:

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще
  • компенсація видатків, передбачена за тимчасове розміщення ВПО, що перемістилися після 24 лютого 2022 року - з початку військових дій.
  • допомога на проживання для ВПО.

Про це йдеться у постанові Кабінету Міністрів України від 20.07.2020 №632 "Деякі питання виплати державної соціальної допомоги".

Виплати ВПО, фото Хвиля
Виплати ВПО, фото Хвиля

Раніше ми писали про те, що за тріщини на лобовому склі не можна штрафувати: українським автомобілістам нагадали, як не втратити гроші

Як повідомляв Знай.ua, українці отримують по 5 тисяч міфічного боргу, Нафтогаз виправдовує облгази: "Умисно не передають"

Також портал Знай.ua писав, що світла не буде від 7 до 10 днів: прем'єр-міністр Шмигаль попередив, скільки Україна виходитиме з блекауту