Незважаючи на війну, українці продовжують готуватися до зимових свят, адже росіяни не зможуть відібрати у нас та наших дітей свято. З'явилася статистика, скільки ялинок цього року придбали громадяни.

Хоч війна і триває, обстріли регулярно загрожують нашому життю, люди все ж таки не відмовляються від задоволення святкової метушні. Усі закуповують продукти на святковий стіл, яскравих гномiв, а також новорічні дерева.

Новий рік у Києві 2023, Головна ялинка країни, фото: Знай.ua
Новий рік у Києві 2023, Головна ялинка країни, фото: Знай.ua

Хоч статистика і показує, що далеко не всі зважилися на це. За наявною інформацією, цього року було придбано втричі менше ялинок, ніж торік. Усі вони були заготовлені Державним лісовим агентством.

"Минулого року Держлісагентство реалізувало близько 500 тисяч новорічних ялинок, цього року реалізації знизилися, реалізовано понад 160 тисяч. Скільки ще буде реалізовано за цей передноворічний тиждень складно сказати", - повідомив в ефірі інформаційного телемарафону міністр захисту довкілля та природних ресурсів України Руслан Стрілець.

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Ялинка. Фото: кадр з відео
Ялинка. Фото: кадр з відео

У центральних та південних регіонах країни найпопулярнішим деревом стала сосна, а ось у західних областях ялина.

За словами представників агентства, частина підприємств перебуває на сьогодні під російською окупацією, і тому заготівлею дерев ніхто не займається.

Основною причиною падіння попиту на покупку ялин стала саме складна ситуація в країні.

Ялинка. Фото: скрін youtube
Ялинка. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що хочете запустити салют у Новий рік? Поліція розповіла, що з вами станеться

Раніше повідомлялося, кому пощастить, а на кого чекає розчарування з 1 по 7 січня 2023 року за знаками Зодіаку: Тільці "відлетять", а Риби розплачуться

Також українців попередили на рахунок новорічної ночі: вийдете на вулицю - опинитеся в поліції