Українські сім'ї можуть отримати по 7 тисяч гривень: за яких умов та на що можна витратити

При народженні дитини українським сім'ям надається допомога від держави - виплата певної суми та видача "пакету малюка" з речами, які знадобляться у перші місяці життя. Однак, якщо виникне бажання, стандартний набір можна обміняти на грошову компенсацію.

Сім'я з дитиною, фото freepik
Сім'я з дитиною, фото freepik

Дружина Горбунова Катя Осадча зізналася, які подарунки викликають у неї сльози: "Немає більшої цінності, ніж..."

Катерина Осадча цього разу порушила тему про те, чи правильно у такий важкий для країни час дарувати близьким подарунки на новорічні свята. Вона сумнівається, чи варто залишити подібні радості для зручнішого випадку. Матеріальні цінності, як зазначила ведуча, вже не приносять українцям того захоплення, як це було до війни з росією, хоча коли їй дарують маленькі дрібнички, вона плаче від щастя.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Катерина Осадча, фото: Instagram
Катерина Осадча, фото: Instagram

Неправомірне відключення світла: як правильно складати скарги

Стало відомо про те, як правильно написати скаргу, якщо у вас вдома несправедливо відключають електрику. Декілька порад, які допоможуть вам пережити цю зиму. Згідно з новою заявою держрегулятора у сфері енергопостачання, багато звернень від клієнтів оформлено неправильно, і тому не може бути розглянуто.

Відключення світла, скріншот: YouTube
Відключення світла, скріншот: YouTube

Ганна Кошмал зі "Сватів" до сліз зворушила українців історією про сина: "Врізався в пам'ять"

Анна Кошмал поділилася з шанувальниками одним моментом, який стався у її сім'ї близько місяця тому. Зірка розповіла, що між нею та її маленьким сином зав'язався діалог, який видався їй описом усіх бід, що переживають українці та їхні діти.

Анна Кошмал, фото з Instagram
Анна Кошмал, фото з Instagram

Передноворічні подорожчання: скільки коштує капуста, картопля та морква в останні дні грудня

Зростання цін на деякі продукти напередодні зимових свят – звичайна справа. Наприклад, останніми днями грудня у супермаркетах змінилися цінники на капусту, картопля та морква, які активно використовуються як інгредієнти для приготування новорічних салатів. Як змінилися ціни на городину, показують дані моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube