Володимир Зеленський може залишитися на другий термін при владі. Принаймні його команда виявила таке бажання, але все залежатиме від лідера.

Про це заявив голова Офісу президента Андрій Єрмак у своєму новому інтерв'ю для ведучої телеканалу 1+1 Наталії Мосейчук.

За його словами, він дуже хоче, щоб Володимир Зеленський вирушив на другий термін свого президентства після війни, адже вважає його найкращим лідером держави за 30 років Незалежності.

Андрій Єрмак, фото: Instagram
Андрій Єрмак, фото: Instagram

Країна отримала найкращого президента за 30 років. Я вважаю, що він ще багато чого зможе зробити для цієї країни. Моя особиста думка, що він має піти на другий термін… Я хотів би, щоб Зеленський був президентом України та другий термін. Андрій Єрмак

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також голова ОПУ вірить, що й сам Володимир Олександрович буде не проти такого рішення, адже особисто такі речі не обговорюють. Нині на порядку денному стоять інші теми – перемога над російською агресією. Все інше відійшло на другий план.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

Це він, це його вибір, це буде його рішення. Я лише можу говорити. про свою думку. Андрій Єрмак

До речі, коли Володимир Зеленський тільки-но розпочав передвиборчу кампанію, він відразу заявив, що не збирається бути президентом більше одного разу, але тепер може про це задуматися.

Нагадаємо, що наступний ракетний удар Росії може бути більш масованим: спікер Повітряних сил ЗСУ

Раніше повідомлялося, що обмінний фонд поповнюється: щодня 70-100 російських окупантів включають голову і намагаються здатися в український полон .

Також, 2023 рік буде вкрай успішним для ЗСУ, і вже названо ключові цілі захисників: окупантів на наших землях не залишиться