Відома українська астрологиня і тарологиня Людмила Хомутовська вирішила відповісти на деякі питання шанувальників, і подивитися на картах подальший хід війни.

Нова трансляція з відповідями на запитання з'явилася на її особистому YouTube каналі, і з'являються там ролики регулярно.

Цього разу вона обговорила те, що хвилює громадян зараз найбільше. Зокрема йшлося про реакцію росіян на мобілізацію, можливість окупантів і надалі наступати, а також про реальне ухвалення рішення путіна воювати.

Людмила Хомутовська, фото Знай.uа
Людмила Хомутовська, фото Знай.uа

З'явилася новина про те, що черговий переломний момент війни настав, і тепер Росія зовсім не має можливості наступати на всіх напрямках. Чи це так - показали карти.

Популярні новини зараз
Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

З одного боку так, він настав, і зараз є дефіцит зброї, і крім дефіциту зброї є емоційний злом у російській армії. Це початок кінця. Так як раніше не буде, але воно ще продовжуватиметься. Це початок розв'язування. Щоб розв'язалося, потрібно, щоб одна з воюючих сторін зупинилася. Людмила Хомутовська

Далі йшлося про загальну мобілізацію, яка найімовірніше розпочнеться там уже цього місяця. Українці запитали, якою буде реакція росіян на це, чи не запідозрять вони щось.

Військовий стан у росії запровадять, але з всій країні. Тільки в окремих галузях, де нестабільна ситуація і є влучення. Населення ж готове частково, вони в стані очікування. Пасивні дії, але частина все ж таки готова померти через амбіції диктатора.

Таро, скріншот: YouTube
Таро, скріншот: YouTube

Спочатку все буде нормально, тому що діє закон. Далі все переросте у бунти, які будуть усередині країни. Але спочатку все буде нормально у них. Людмила Хомутовська

Під кінець прийшла цікава новина про те, що путін міг ухвалити рішення про війну в Україні під впливом гормональних препаратів для лікування раку. Жінка подивилася на картах таро чи це так. Виявилося, що це один із впливів на нього, тому не дивно.

Нагадаємо, що українським водіям нагадали про кругленький штраф за популярне порушення: пасажирів теж стосується

Раніше повідомлялося, що АТБ, Сільпо, Ашан та Metro запустили сезон зимових знижок: де найнижчі ціни

Також росіяни готують ракетний удар по Україні: британська розвідка назвала мету