"Ікона" руського кіно, який підтримував війну в Україні, вирішив відправитись на концерт до Кобзона.

У росЗМІ пишуть, що Нікіта Міхалков перебуває у важкому стані у лікарні з ковідом.

Путінолюб Міхалков. Фото:  Youtube
Путінолюб Міхалков. Фото: Youtube

У 77-річного режисера та шанувальника вузького світу діагностовано ковидну пневмонію, його стан оцінюють як важкий.

Спочатку путініста госпіталізували до звичайної лікарні. Однак потім медики вирішили перевезти Міхалкова до іншої лікарні за допомогою реанімаційної бригади. Нині його стан оцінюють як тяжкий. Надіємось, що вік додасть до ускладнень хвороби, і рашист відправиться до Кобзона вже в найближчому майбутньому.

Популярні новини зараз
Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Раніше Міхалков потрапив під санкції через підтримку путіна, він не міг відвідувати свою віллу в Італії.Путініст так страждав, що видав з себе скавчання, на кшталт "за що", заявивши, що він лише режисер.

За що я потрапив під санкції? Я - російський художник, режисер, актор, сценарист, драматург і продюсер. Я потрапив під санкції за те, що я у себе на батьківщині, у себе вдома, 10 років послідовно говорив про відродження страшного н*цизму в дуже улюбленій мною країні Україні, про звірине бандерівське ставлення до людей. Про це я говорив, - сказав путініст.

Путінолюб Міхалков. Фото:  Youtube
Путінолюб Міхалков. Фото: Youtube

Нагадаємо, ми писали, що Таїсія Повалій розважала росіян солов'їною, поки путінські ракети летіли в Україну: "Страшні українські гниди".

Як повідомляв "Знай.ua" Ані Лорак перед Новим роком засумувала за Україною: "Профукала сім'ю. Встигнете на черговий обстріл"

Також "Знай.ua" інформував, Філіп Кіркоров забув про мікрофон і гордо заспівав без нього під фонограму: "Посміховисько"