Чи варто українцям боятися дефіциту та подорожчання хліба у 2023 році: що впливає на ситуацію

Новий 2023 рік кидає українцям чергові виклики. Багатьох мучать питання, що буде з цінами та асортиментом продуктів, а також чи вистачить на всіх продовольства. Споживачам можна не перейматися про наявність хліба, як заявив президент Всеукраїнської асоціації пекарів (ВАП) Олександр Тараненко. Запасів зернових, які служать основною сировиною, виробники не потребують.

Хліб, супермаркет: фото Знай.ua
Хліб, супермаркет: фото Знай.ua

Коли путін кине нових мобіків на вирішальний бій: які напрями в небезпеці

Навесні і влітку путін може віддати наказ про вирішальний наступ окупантської армії. Вже визначено напрями, на яких вони зазнають поразки. На цьому наголосив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скибіцький у своєму новому інтерв'ю.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Володимир путін на Святвечір у соборі, кадр з відео
Володимир путін на Святвечір у соборі, кадр з відео

Українці, які виїхали за кордон, можуть оформити пенсію дистанційно: покрокова інструкція

Громадяни України, які виїхали за кордон та досягли там пенсійного віку, можуть подати заяву на оформлення пенсії дистанційно. Як це зробити, покроково пояснили у пресслужбі Мінінтеграції. У зв'язку з повномасштабною війною багато українців вимушено залишили рідну країну. Багато переселенців - люди передпенсійного віку, які опинившись в іншій країні, постали перед дилемою - як оформити заслужену пенсію, але не витрачати час і гроші на дорогу.

Пенсіонер. Фото: скрін youtube
Пенсіонер. Фото: скрін youtube

"Нова пошта" суттєво підвищила тарифи за доставку, українці обурені: у компанії назвали причину

У "Новій пошті" відповіли українцям, які обурюються через різке підвищення тарифів на доставку. За словами адміністрації, є конкретні підстави для ухвалення такого рішення. Чимало українців не розуміють, з чим пов'язане таке дике зростання цін на доставку посилок, тим більше під час війни. Але "Нова пошта" доступно пояснила все. Тепер до тарифів включаються додаткові витрати самої компанії.

"Нова Пошта", скріншот: Youtube
"Нова Пошта", скріншот: Youtube

Ймовірність нового наступу на Київ після навчань Лукашенка та путіна: "Білорусь зберігає свої функції"

У Білорусь продовжують регулярно прибувати російські окупанти. Чи це означає, що путін готується до нового наступу на північному напрямку. Про це 24 каналу розповів військовий експерт Андрій Харук. Справа в тому, що разом із окупантами на білоруських полігонах помічено ще й багато різної техніки росіян, а напередодні диктатори оголосили ще й про спільні навчання авіації.

Білоруська армія. Фото: скриншот з відео
Білоруська армія. Фото: скриншот з відео