У Білорусь продовжують регулярно прибувати російські окупанти. Чи це означає, що путін готується до нового наступу на північному напрямку.

Про це 24 каналу розповів військовий експерт Андрій Харук.

Справа в тому, що разом із окупантами на білоруських полігонах помічено ще й багато різної техніки росіян, а напередодні диктатори оголосили ще й про спільні навчання авіації.

Білоруські та російські військові, фото з вільних джерел
Білоруські та російські військові, фото з вільних джерел

Військові, що прибули, - ті самі росіяни, які підлягали мобілізації, і тепер їх навчатимуть на місцевих полігонах. Пропускна спроможність російських полігонів дуже обмежена, і тому не дивно, що вони використовують білоруські.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Несерйозно розраховувати на якусь велику наступальну операцію із залученням кількох тисяч російських військових, які зараз перебувають на території Білорусі. Очевидно, Білорусь зберігає свої функції як такого логістичного та тренувального запалення для росіян. Андрій Харук

Лукашенко та путін, фото: скріншот з відео
Лукашенко та путін, фото: скріншот з відео

Російських мобілізованих навчатимуть і білоруські інструктори, адже насправді під керівництвом Олександра Лукашенка одразу дві армії - звичайна, а також елітна - сили спеціальних операцій.

Це не наші сили спеціальних операцій, тому що білоруси включають туди й десантні частини, які трохи компетентніші. З іншого боку, нічого не заважає росіянам привезти своїх інструкторів для навчання цих мобілізованих на білоруських полігонах. Андрій Харук

Навіть якщо вони й наважаться на новий наступ із північного напрямку, Збройні сили України готові до цього і дадуть відсіч.

Нагадаємо, що психолог докладно порівняв новорічні звернення Зеленського та диктатора путіна

Раніше повідомлялося, що у "ЛНР" мобік повісився після зґвалтування кадировцями

Також, чи попередять українців про повторний наступ Росії: до Міноборони відповіли