Стало відомо про те, що в Україні вже розпочав роботу чат-бот, який нагадуватиме громадянам про своєчасні медичні обстеження та вакцинацію.

Створили його український розробник, і його можна знайти у найпопулярніших месенджерах. Тепер ви точно не забудете про всі нюанси, пов'язані з вашим здоров'ям.

Сімейний лікар, скріншот: YouTube
Сімейний лікар, скріншот: YouTube

Цей бот допоможе простежити ваші своєчасні відвідування лікаря, а також необхідність зробити вакцинацію. Там можна знайти ще й просвітницьку інформацію про різні захворювання, а також швидко дізнатися про їхню першу симптоматику.

Називається він "Календар здорових українців", і здатний інформувати громадян про наступні речі: профілактичне відвідування лікарів, вакцинацію, симптоматику захворювань, а також місця з безкоштовною медичною допомогою.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Чат-бот, фото: Telegram
Чат-бот, фото: Telegram

Спочатку система запитує ваші особисті дані, щоб сформулювати головні рекомендації для вас. Туди входять зростання, вага, вік, стать і так далі.

На самому початку вам з'явиться меню, в якому ви оберете потрібний розділ, і серед них: знайомство, рекомендації, щеплення за календарем, а також місця, де можна пройти ті самі обстеження.

В одному з розділів бот вам розповість, які показники потрібно перевіряти як мінімум раз на рік у сімейного лікаря, а які взагалі частіше.

Чат-бот, фото: Telegram
Чат-бот, фото: Telegram

Найголовніше, що цим ресурсом можна скористатися безкоштовно.

Чат-ботом "Календар здорових українців" можна скористатися у двох популярних месенджерах:

Нагадаємо, що "Сільпо" потрапили скандал через сервіс з онлайн замовленнями: українців закликали бути обережнішими

Раніше повідомлялося, що сам зганьбився і дівчину "кинув": начальник львівської патрульної поліції подарував недійсну перепустку

Також, зменшення врожаю та подорожчання продукції: що буде з цінами на хліб у 2023 році