Чи справді ЗСУ готові до весняного контрнаступу проти путінської орди

Стало відомо про те, наскільки насправді українська сторона готова до масштабного контрнаступу і коли саме це може статися. Залишилося ще трохи почекати. Про це розповів військовий аналітик, ветеран російсько-української війни Олексій Гетьман.

ЗСУ, фото: Міноборони
ЗСУ, фото: Міноборони

900 гривень на комуналку разом із субсидією: хто може претендувати на виплати

Деякі українці можуть претендувати на грошову підтримку від держави у розмірі 900 гривень. Ці виплати оформляються як допомога на оплату комунальних послуг і вони ніяк не впливають на субсидію. Хто і як може отримати кошти, розповіли у Міністерстві з реінтеграції окупованих територій.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Субсидії. Фото: скрін youtube
Субсидії. Фото: скрін youtube

Крим буде легче звільнити за Донбасс: "7000 кілометрів росії"

Стало відомо про те, з якими напрямками українським військам доведеться мучитися під час контрнаступу. Там будуть зосереджені одні із найскладніших боїв. Про це заявив під час телемарафону військовий експерт Роман Світан.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Вода буде навіть під час блекауту: киянам пояснили, що змінилося в інфраструктурі

Київ тепер у відносній безпеці в одній із сфер завдяки потужним генераторам від ЮНІСЕФ. Тепер їх встановлять у житлових масивах і тим самим забезпечать безперебійне забезпечення водою.

Київводоканал, скріншот з відео
Київводоканал, скріншот з відео

Війна в Україні 2023: який результат прогнозують аналітики для обох сторін, і чи будуть переговори

Стало відомо про те, яким насправді може бути перебіг війни у ​​2023 році. Чи можемо ми розраховувати на те, що ЗСУ подарують нам перемогу найближчими місяцями. За словами експертів, на жаль, війна збереже свій повномасштабний характер у 2023 році, оскільки жодна сторона не готова йти на поступки.

Війна Фото: скриншот з відео
Війна Фото: скриншот з відео