В Мінсоцполітики хочуть позбавляти пенсій деяких українців: кому доведеться попрощатися із виплатами

Пенсіонери. Фото: скрін youtube
Пенсіонери. Фото: скрін youtube

В Україні хочуть позбавляти права пенсії деяких громадян. Відповідний законопроєкт розробили у Міністерстві соціальної політики та оприлюднили для обговорення на сайті Федерації профспілок України. У Міністерстві соціальної політики розробили проєкт, що дозволить позбавляти деяких українців пенсійних виплат. У зоні ризику виявляться незаконослухняні громадяни, які засуджені до обмеження або позбавлення волі за скоєння кримінальних правопорушень.

Артем Пивоваров покрутив яєчка хейтерам: тепер двічі подумають

Артем Пивоваров, фото: Instagram
Артем Пивоваров, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Відомий український співак, блогер, волонтер Артем Пивоваров, який нещодавно отримав цілу хвилю хейту від користувачів соціальних мереж нібито за "надмірний позитив" у свою поведінку під час війни, продовжує не дивлячись на що радувати своїх відданих шанувальників і піднімати настрій усім українцям. Цього разу Артем показав, що думає про хейтерів, які дорікають кожному його кроку - від сережки у вусі і до того, як він активно "стрибає" на сцені в одній із європейських столиць, поки українська армія відбивається від російських окупантів.

Іран у вогні: потужні вибухи по всій країні, палають військові та нафтопереробні заводи

Вночі стало відомо про низку потужних вибухів у Ірані. З'явилася інформація, що ключові військові заводи атаковано дронами. Також понад п'яти іранських військових баз піддалися бомбардуванням і, навіть, є шанс, що знищено сумнозвісний завод, який виробляв ті самі "шахеди", якими окупанти тероризують українців. Також деякі ЗМІ розповсюдили інформацію, що Ізраіль розпочав спеціальну військову операцію на території Ірану, але наразі цьому немає офіційних підтверджень.

Дружно чекаємо на весну, город допоможе: в українських магазинах різко підскочили ціни на картоплю, капусту та огірки

Овочі. Фото: скрін YouTube
Овочі. Фото: скрін YouTube

Для всіх наших читачів, які уважно стежать за цінами на важливі продукти харчування, є кілька важливих новин щодо цін на овочі, без яких будь-яка їжа виглядає не так яскраво. Справа в тому, що українські супермаркети оновили ціни на картоплю, капусту та огірки. Ось такі будуть цінники, за словами експертів, і перші дні лютого. Про це стало відомо завдяки інформації від аналітиків порталуМинфин.

Перерахунок субсидії у опалювальний сезон: що потрібно зробити українцям, щоб встигнути до приходу тепла

Оформлення субсидії. Фото: скрін youtube
Оформлення субсидії. Фото: скрін youtube

Наші читачі, які з відповідальністю ставляться до комунальних платежів, знають, що зробити перерахунок призначеної субсидії вже не можна, проте є винятки для деяких категорій громадян та у певних випадках. Про це стало відомо завдяки повідомленню пресслужби Пенсійного фонду України. Мають право подати заяву на перерахунок субсидії на оплату ЖКП зокрема непрацюючі пенсіонери, якщо пенсіонер звільнився з роботи, а його заробітна плата була врахована у тому періоді, за який здійснювався розрахунок житлової субсидії;