"Космічні" квитанції через лічильник? Українцям показали, як правильно економити з точними показниками

Квитанція за комуналку, скріншот з відео
Квитанція за комуналку, скріншот з відео

Багато українців, які відповідально ставляться до платіжок за комуналку, скаржаться, що облгази просто ігнорують їхні свідчення з лічильників блакитного палива і вказують у платіжках абсолютно інші суми. Представники компанії "Нафтогаз" вирішили детально розповісти, як необхідно передавати свідчення, щоб уникнути таких ситуацій. По-перше, показання необхідно передавати у чіткий час. Точність необхідна через особливості роботи систем розрахунку споживання. Відомо, що 6 числа кожного місяця облгази приступають до аналізу даних, від цього дня компанії припиняють прийом даних від споживачів.

Ані Лорак нарешті засяяла, від спостережливих очей не приховати нічого: "Гарного, теплого..."

Ані Лорак, кадр із виступу на радіо
Ані Лорак, кадр із виступу на радіо

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Відома співачка Ані Лорак похвалилася перед фанатами ідеальною фігурою у розкішному вбранні. Ані Лорак має багатомільйонну армію шанувальників, саме тому співачка намагається частенько радувати їх новими фото, відео чи цікавими подробицями з особистого та професійного життя на сторінці в соцмережі Instagram. Так цього разу Ані Лорак вирішила поділитись із шанувальниками новим фото. На знімку співачка позує на тлі фонтану, при цьому мило посміхаючись на камеру.

"Не питали мене...": абоненти "Київстар" скаржаться, що втрачають по 25 гривень щомісяця

Київстар, скріншот: YouTube
Київстар, скріншот: YouTube

Один із найпопулярніших українських операторів мобільного зв'язку, який обирають насамперед мешканці великих міст та української столиці, продовжує псувати нерви своїм абонентам, нав'язуванням додаткових послуг. Справа в тому, що ці послуги через деякий час оператор переводить у статус "автоматичних" і люди не розуміють, куди йдуть гроші з їхніх рахунків. Такі випадки не поодинокі, ми розповімо вам тільки про одне, яке сталося буквально днями. Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного абонента оператора "Київстар" на порталі Minfin.

У Нацбанку розповіли, що буде з офіційним курсом долара у найближчому майбутньому

Курс валют. Фото: скрін youtube
Курс валют. Фото: скрін youtube

В Україні триває повномасштабна війна та економіка переживає складний період, але незважаючи на це, офіційний курс долара в країні вдалося стабілізувати. Чого чекати найближчим часом від курсу американської валюти, розповів заступник голови НБУ Юрій Гелетій під час брифінгу з питань монетарної політики 26 січня. У Національному банку заявили, що не бачать жодних передумов зміни офіційного курсу долара. Зазначається, що кількість резервів дає змогу тримати ситуацію під контролем.

"Телефон важливіший за клієнта...": українці в Ощадбанку втрачають тисячі гривень і дорогоцінний час

"Ощадбанк", скриншот: YouTube
"Ощадбанк", скриншот: YouTube

Найбільший український державний банк, який відомий своєю агресивною політикою нав'язування карток бюджетникам, продовжує "дарувати" своїм клієнтам неприємності. Ми вже писали про те, що співробітники цього банку по-хамськи ставляться до своїх клієнтів – виганяють на вулицю під час тривоги, вимагають "шоколадку" за обслуговування. Проте цього разу все зайшло ще далі. Справа в тому, що співробітник одного з відділень банку у місті Львів не захотів обслуговувати українку, а просто почав "клацати" у смартфоні та ігнорувати прохання. Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного клієнта "Ощадбанку" на порталі Minfin у розділі для відгуків.