Росіяни продовжують сходити з нього за своїм. На цей раз місцевий актор вирішив платити окупантам величезні гроші за знищення західного озброєння.

Йдеться про Івана Охлобистіна, зірку серіалу "Інтерни". Справа в тому, що він хоче почати платити по 10 мільйонів рублів кожному російському окупанту, який підіб'є українську техніку певного типу. Про це він і написав у своєму блозі на одній із сторінок у соціальних мережах.

Іван Охлобистін. Фото: скрін youtube
Іван Охлобистін. Фото: скрін youtube

Зокрема йшлося про американські танки Abrams, які пообіцяла надати незабаром Україні Америка.

"З неприхованим задоволенням поспішаю повідомити вам, що деякі представники великого російського бізнесу уповноважили мене повідомити, що вони призначають премію в 10 мільйонів рублів за кожен підбитий "Абрамс", - йдеться у повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Пост Охлобистина, фото: скріншот
Пост Охлобистина, фото: скріншот

Примітно, що ця ініціатива була досить тепло сприйнята в мережі, а деякі компанії висловили своє бажання приєднатися до цього. Типові росіяни, які потім кричать, що простий народ не винен.

Зокрема, відреагували у "ФОРЕС". Це компанія, що спеціалізується на устаткуванні для нафтових свердловин.

Вони тепер платитимуть російським окупантам, які підбиватимуть техніку з країн НАТО. Більше проблем у країні немає. Лише війна з Україною та Захід з НАТО. Особливо, мабуть, цій ініціативі будуть раді місцеві пенсіонери.

Пост пропагандистів, фото: скріншот
Пост пропагандистів, фото: скріншот

Нагадаємо, що американець назвав суму податків, яку громадяни сплачують за допомогу Україні

Раніше повідомлялося, що названо причину, для чого на дахах Москви з'явилося ганебне ППО

Також у США хочуть обвести партнерів України навколо пальця заради німецьких танків