Український політик та "майбутній посол Таїланду" Микола Тищенко вирішив звинуватити українців у своїй розкішній поїздці за тисячі кілометрів під час війни.

Свою нову посаду він розмістив на сторінці в соціальній мережі Facebook , активним користувачем якої він є.

Незважаючи на всі прямі докази, народний депутат продовжує відкидати звинувачення на свою адресу. Він вважає, що низка представників українських засобів масової інформації у такий спосіб лише дискредитує нашу країну перед в'єтнамськими та тайськими партнерами, висвітлюючи його поїздку до Таїланду.

Микола Тищенко. Фото: Facebook
Микола Тищенко. Фото: Facebook

Неприємно визнавати, але сьогодні ви реально облажалися. Тут війна, щоб ви усвідомлювали, сприймається як громадянська. "Міжсобиця. Микола Тищенко

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Микола Тищенко стверджує, що російський вплив у цих країнах вкрай сильний, що позначається на українцях, які там живуть. І хто, як не він мав поїхати та вирішити цю проблему.

Микола Тищенко. Фото: Facebook
Микола Тищенко. Фото: Facebook

Найбільше претензій він мав з приводу того, що журналісти почали розповсюджувати фотографії та відео з його відпочинку п'ятирічної давності, і мовляв люди підхопили цей фейк. Тобто, за свою репутацію він все ж таки більше переживає, ніж за відносини між Азією та Україною.

Ви дискредитуєте нашу державу перед азіатськими партнерами. Микола Тищенко

Нагадаємо, що Влад Шевченко показав, як Микола Тищенко виправдався б перед Зеленським

Раніше повідомлялося, що Микола Тищенко втік на Балі з хлопчиками призовного віку, Таїланд – це відмазка

Також, Тищенко, Арахамія та партія Юлії Тимошенко: хто став на захист ОПЗЖ у парламенті