"Слуга народу" Ірина Аллахвердієва після 24 лютого 2022 року купила 500-й Mercedes, її колега по партії Олександр Горобець оформив на водія 560-му Mercedes, родина нардепа колишньої "ОПЗЖ" Суто Мамояна змогла придбати дві нові автівки: Тoyota Land Cruiser 300 та Lexus LX500d.

Про це йдеться у сюжеті Вадима Коршенка на Bihus.Info. У випуску показали вартість автомобілів, які придбали нардепи. Наприклад, авто Аллахвердієвої Mercedes-Benz S500L 2021-го року випуску коштує від 4,4 млн грн. У коментарі журналістам Bihus.Info Ірина Аллахвердієва спростувала таку ціну, заявивши, що віддала за автівку лише мільйон грн.

Авто нардепів. Фото: Youtube
Авто нардепів. Фото: Youtube

У публікації також нагадують, що НАБУ перевіряє походження 20 млн грн, які нардепка нібито отримала від свого батька.

Ще один "Слуга народу" Олександр Горобець їздить на Mercedes-Benz S560 2017-го року випуску вартістю $70 тис. Нардеп запевняє, що це авто друга, а власником розкішної автівки виявився водій, який давно працює з Горобцем.

Авто нардепів. Фото: Youtube
Авто нардепів. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У самий розпал війни 2022 року батько ще одного "слуги" Леоніда Галушка оформив гібридний Lexus NX300H 2021-го, а на початку грудня ще й гібриду Volvo XC90 2022-го року. Вартість таких автівок починається від $40 тис. та від $55 тис. відповідно.

Ольга Василевська-Смаглюк також з партії "Слуга народу" у липні 2022 року придбала позашляховик Jeep Grand Cherokee 2021-го року випуску.

На сина нардепа Євгенія Шевченка, від "Слуги народу" оформили Mercedes-Benz G63 AMG 2022-го року. Ціни на такі стартують з $216 тис.

Депутат групи "За майбутнє" Анатолій Урбанський 7 січня 2023 року оформив на дружину Mercedes-Benz G63 AMG 2022-го року, який коштує від $216 тис.

Суто Мамоян у липні 2022 року оформив на дядька новий Lexus LX500d, вартістю щонайменше $123 тис., а наприкінці вересня ще й дві Toyota Land Cruiser 300, які загалом коштують щонайменше $180 тис.. Обидві Тойоти журналісти фіксували в урядовому кварталі у день пленарного засідання Верховної Ради.

Авто нардепів. Фото: Youtube
Авто нардепів. Фото: Youtube

Нагадаємо, ми писали, що скільки нардепів пішло на фронт: дітей парламентарів взагалі не знайти в окопах.

Як повідомляв "Знай.ua" депутат Трухін таки "пішов тихенько у ліс": змився з країни і не повернувся.

Також "Знай.ua" інформував, без пенсійного збору та документи за 5 хвилин: українцям запропонували розмитнювати авто у "Дії".