Людям досить часто заважають це робити помилки, про які ми навіть не здогадувалися. Чому б не почати робити це просто зараз.

Кандидатка економічних наук, експертка фінансового планування та бізнес-тренерка Віра Фостяк розповіла, які помилки ми робимо, щоб почати відкладати кошти. Про це у матеріалі ProГроші.

Грошовий потік. Фото: Youtube
Грошовий потік. Фото: Youtube

Ваші витрати більші, ніж доходи, або на рівні. Люди починають користуватися кредитами, аби витрачати гроші на ті потреби, які є набагато більшими, ніж можливості.

Ситуація склалася через те, що зараз статистика рівня бідності досить висока. Деякі люди на сьогодні повністю в кредитних боргах, а дехто дуже добре заробляє. А от оцієї "золотої середини" у нас поки зовсім немає серед людей, – говорить експертка.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фінансові піраміди, на думку багатьох лдей, це може бути хорошим та швидким заробітком, через що можуть втрачати значні суми на бульбашки.

Гроші. Фото: Youtube
Гроші. Фото: Youtube

Люди не готові вкладати кошти у фінансове мислення та його зміни. Тому частина населення інколи вкладає гроші у фінансові піраміди.

Ви можете втратити гроші через розмови. Шахраїв не зупиняє нічого, а тому вони постійно вигадують нові схеми для того, аби вкрасти ваші гроші. Наприклад, зараз ви можете втратити гроші, навіть просто відповівши на дзвінок мобільним телефоном.

Нагадаємо, ми писали, що вихід тільки один: чому збільшуються рахунки за світло при постійних відключеннях.

Як повідомляв "Знай.ua", долар стабілізувався, а євро продовжує набирати оберти: чого чекати від курсу валют в останній тиждень січня.

Також "Знай.ua" інформував, як зберегти фінансову стабільність під час війни: "рецепти" від аналітика.