Можна і до Києва поїхати: на українських АЗС різко знижується ціна на газ

Для всіх наших читачів, які є водіями та заправляють своїх "ластівок" зрідженим газом, є дуже важливі новини. За словами експертів паливного ринку, у січні спостерігалася тенденція до зниження цін на автомобільний газ.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Українцям обіцяють винагороду за порушників, які продають нелегальні цигарки та алкоголь

В Україні незабаром може запрацювати податкова реформа, яка передбачає заборону продажу підакцизних товарів за готівку. Йдеться про алкогольні напої, тютюнові вироби та паливо. Покупець, який побачить на полицях магазинів нелегальний товар, може звернутися до відповідних органів, розповів координатор експертних груп Економічної експертної платформи Олег Гетьман.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Ціни на цигарки. Фото: скрін youtube
Ціни на цигарки. Фото: скрін youtube

Українцям можуть анулювати вже видані повістки: у яких випадках це можливо

Військовозобов'язаним українцям можуть анулювати вже видані повістки, але це можливо лише в деяких випадках. Хто може розраховувати на анулювання повістки, розповів начальник управління персоналу штабу командування Сухопутних військ Збройних сил України полковник Роман Горбач у коментарі Military Media Center.

Повістка, скріншот: YouTube
Повістка, скріншот: YouTube

Десть років в'язниці та 50 тисяч гривень штрафу: найжорсткіші покарання, які можуть заробити українські водії

Для всіх наших читачів, які мають відношення до водіння автомобілів, є кілька важливих нагадувань про штрафи та покарання за порушення правил дорожнього руху. Ми вже писали, що багато водіїв використовують аварійні сигнальні вогні не за призначенням, проте цього разу довелося зібрати "важчі" гріхи, які вчиняють українці на дорогах.

Авто, скріншот: YouTube
Авто, скріншот: YouTube

Збільшення субсидії: хто має право отримати нову допомогу до кінця опалювального сезону

Для всіх наших читачів, які відносяться з великою відповідальністю до комунальних платежів, є важливі новини. Справа в тому, що коли громадяни оформлюють допомогу на оплату ЖКП, при розрахунку необхідно враховувати декілька основних факторів. Давайте дізнаємось, які саме зараз діють правила.

Зміни в субсидіях. Фото: Youtube
Зміни в субсидіях. Фото: Youtube