Українці все частіше стикаються з різними проблемами з "Нафтогазом" та взагалі оплатою за газ.

То їм нарахують неіснуючі куби, то припишуть борг, якому немає, а зараз усе зайшло далі, адже дивні суми у платіжках почали отримувати й ті, у кого газу в будинку взагалі немає.

Нафтогаз, фото з пресслужби
Нафтогаз, фото з пресслужби

Клієнтка компанії "Нафтогаз України" поскаржилася, що їй почали надходити сповіщення про борг за газ, незважаючи на те, що має електроопалення. Про це вона написала під постом компанії у Фейсбук.

"Добрий день. Я з Миколаєва. Мій будинок ніколи не був газифікований. У мене електро опалення. Але з недавніх пір приходять сповіщення про борг за газ. Навіть присвоєно особовий рахунок. Це що, жарт якийсь? І що мені робити?" , - Написала клієнтка компанії.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Так, якщо у вас виникла така ж проблема, варто повідомити про неї Нафтогаз і компанія роз'яснити, з чим це може бути пов'язано.

"Відповіли в особисті повідомлення в месенджері" , - повідомили у Нафтогазі у відповідь на скаргу клієнтки.

Проблема з "Нафтогазом"
Проблема з "Нафтогазом"

Хоча вкрай цікаво дізнатися, як роз'яснилася ця ситуація, адже в принципі дивно, що українцям приходять рахунки на те, чого немає і близько.

Нагадаємо, що доведеться платити понад 10 гривень за куб: українцям показали нові ціни на газ у лютому. Більшість українців одержують газ від "Нафтогазу", але є й ті, хто платить більше.

Раніше ми повідомляли про ціни на газ від постачальників на лютий: який тариф пропонують українцям.

Також стало відомо, що українцям показали, як правильно економити з точними свідченнями та не отримувати "космічні" квитанції через лічильник.