Ірина Фаріон, колишня народна депутатка, та славнозвісна мовознавиця, яка славиться своїм збитошним характером Ірина Фаріон, постійно потрапляє у скандальні історії, які імовірно потрібні більше для піару.

Цього разу Ірина Фаріон поміркувала над тим, які хто імена носить. Вона зазначила, що в Україні трапляються чоловіки з іменем Мішель, які імовірно мають французьке коріння, є такі, що носять ймення Джон, такий приїхав напевно з Америки. Фаріонцінує вибір таких людей, та вітає їх, адже вони зберегли свою ідентичність.

Ірина Фаріон, скріншот: Youtube
Ірина Фаріон, скріншот: Youtube

Також вона назвала імена такі як Хуан, Джованні, але одне ім'я у Фаріон викликало купу питань.

Якщо тебе зовуть Мішель, я шаную твою форму вибору, це означає, що твої предки жили у Франції. Якщо тебе звуть Ваня, то у мене до тебе дуже багато запитань — зазначила Фаріон.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Ірина Фаріон. Фото: Youtube
Ірина Фаріон. Фото: Youtube

Ім'я Ірина було також дуже популярне за советських часів, проте до свого імені у мовознавиці питань не виникає, хоч український замінник - Ярина пані Фаріон не вживає.

У коментарях до відео українці звинуватили Фаріон у людиноненависництві.

"Приклад відкритого расизму та неповаги до всіх людей навколо", "ірина фаніон- мовознавиця, педагогиня, колишня комуністка, яка не змінила своїх поглядів тільки перевзулася", "вибачте, але мого дідуся звати Іван і він народився та виріс на Закарпатті. А до Івана Мазепи також, мабуть, тоді має бути багато питань. Не розумію логік", " а чому ти Ірина, а не Ярина?", "чому вона викликає якусь огиду?і доволі давно", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

@nashi_interview

«Якщо ти називаєшся Ваня, то в мене до тебе багато запитань» #фаріон #ірина #ваня #ванька #імена #україна #українапонадусе #українапереможе #воля #свобода #львів #украина

♬ оригінальний звук - Nashi_Interview

Нагадаємо, ми писали, що Ірина Фаріон жене на фронт усіх чоловіків, але не свого зятя: "Ми хочемо виграти".

Як повідомляв "Знай.ua" скандальна Фаріон відлупцювала кошеня у прямому ефірі: не солов'їною занявчало?

Також "Знай.ua" інформував Лариса Ніцой підтримала Фаріон, та її онука, який лупцює російськомовних дітей.