Українські супермаркети напрочуд покупцям знизили ціни на курячі яйця. Втім, подешевшала продукція лише конкретної торгової марки, але майже одразу на 3 гривні. Про це свідчать дані моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін.

За останній місяць цінники на курячі яйця кілька разів несуттєво змінювалися. Спочатку продукція трохи подешевшала, а згодом знову вартість піднялася до колишнього рівня. На цей раз супермаркети знову знизили вартість, але лише окремої продукції.

Ціни на яйця в Україні, скріншот з відео
Ціни на яйця в Україні, скріншот з відео

Так, станом на 7 лютого яйця курячі торгової марки "Квочка" в середньому продаються по 70,60 гривні за десяток. Якщо порівнювати із цінником у січні, то їх вартість знизилася на 2,87 гривні. Варто зазначити, що ціна на цю продукцію варіюється від 66,99 до 74,20 гривні за десяток, залежно від торгової мережі.

Ціни на яйця. Фото: скрін Мінфін
Ціни на яйця. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У той же час яйця курячі торгової марки "Ясенсвіт" не так тішать гаманці покупців. У першій половині лютого продукт у середньому коштує 74,15 гривні за десяток, що дорожче, ніж попереднього місяця. У січні середня ціна була на рівні 74,10 грн.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, апельсини подешевшали, а мандарини та банани злетіли в ціні: які ціни на фрукти пропонують супермаркети.

Також наш портал інформував, українцям доводиться економити та "ловити" знижки через інфляцію: як сильно виріс середній чек у супермаркетах.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, в Україні стрімко дорожчають овочі та фрукти, але це ще не межа: якою буде ситуація на ринку в майбутньому.