Обов'язковий техогляд в Україні: українським водіям назвали розцінки, доведеться витратитись

Багатьом українським водіям поки що не варто "паритися" з приводу обов'язкового техогляду, але є низка окремих категорій, яким не вдасться уникнути цього процесу. Важливо розуміти той факт, що для різних категорій транспорту діятиме різна цінова політика.

Техогляд, скріншот: YouTube
Техогляд, скріншот: YouTube

"Нова пошта" запустила чергову свіжу послугу для поштоматів: як скористатися

Українці, які вже призвичаїлися до поштоматів тепер можуть скористатися поліпшеними послугами Нової пошти, та скористатися опцією пакувальник, щоб не думати про надійність відправлення.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Поштомат Нової пошти. Фото: Yоutube
Поштомат Нової пошти. Фото: Yоutube

До 600 гривень на місяць: хто з українців отримає солідну надбавку до пенсії, є кілька умов

В Україні триває військовий стан, але незважаючи на це, деякі категорії пенсіонерів отримають нові розміри виплат. Кабінет міністрів України обіцяє, що незабаром пенсіонери отримають збільшення від 150 до 600 гривень.

Соцдопомога. Фото: скрін youtube
Соцдопомога. Фото: скрін youtube

Українців "розводять" на фейкову допомогу: Нацбанк попереджає про шахраїв

Попри те, що в Україні йде війна, а нещастя та негаразди що не день очікують на українців, шахраїв т злодіїв ніхто не скасовував, ці люди ладні на все, аби отримати незаконні вигоди та виманити у своїх співгромадян останні копійки.

Шахраї виманюють дані карток. Фото: Youtube
Шахраї виманюють дані карток. Фото: Youtube

У яких областях і на скільки зростуть тарифи на світло

Ціни підвищуватимуть поетапно, починаючи з весни цього року. На першому етапі зміна торкнеться шести операторів і деяких обласних операторів. Нацкомісія, яка здійснює держрегулювання у сферах енергетики та компослуг (НКРЕКП), схвалила рішення про підвищення протягом 2023 року. Підвищення не стосується побутових користувачів, тому українці можуть бути спокійні — їм новий тариф на світло поки що не загрожує.

Оплата комуналки, скріншот з відео
Оплата комуналки, скріншот з відео