Поки що ціни на свіжу рибу встановлюють нові рекорди, в українських супермаркетах змінилася вартість популярних рибних консервів. Що можна купити дешевше, йдеться у даних моніторингу, опублікованих на порталі "Мінфін".

Із нинішніми цінниками побалувати себе рибкою — задоволення не з дешевих. Втім, цілком можна дозволити собі доступнішу альтернативу — рибні консерви. Ціни на деякі з них пішли вниз.

Ціни на рибні консерви. Фото: скрін youtube
Ціни на рибні консерви. Фото: скрін youtube

Так, станом на 17 лютого натуральні сардини в середньому коштують 57,50 гривні за 230 грамів. Цінник помітно нижчий, ніж місяцем раніше, адже у січні вартість продукту становила 61,80 гривні. Наразі сардини можна купити за ціною від 49,00 до 65,99 гривні, залежно від торгової мережі.

Ціни на рибні консерви. Фото: скрін Мінфін
Ціни на рибні консерви. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Водночас шпроти Аквамарин у маслі почали дорожчати. У лютому за них у середньому доведеться викласти 59,40 гривні за баночку 150 грамів. У січні ціни були на рівні 56,79 гривні. Варто зазначити, що пік цін на шпроти припав на торік восени, коли баночка в середньому коштувала 74,60 гривні. Різкий обвал цін стався у грудні і трохи продовжився у січні вже 2023 року.

Ціни на рибні консерви. Фото: скрін Мінфін
Ціни на рибні консерви. Фото: скрін Мінфін

Раніше портал Знай повідомляв, хліб, соняшникову олію та сіль більше не можна купити за старими цінами: скільки коштують зараз популярні продукти.

Також наш портал інформував, у магазинах не проштовхнеться: українцям пообіцяли зниження цін на популярні продукти.

Крім того, ми писали, салати та борщ почекають до весни: що найбільше подорожчало з овочів та фруктів в Україні.