"Яйця у діда є, наші горе-правителі мовчать": у росіян знатно палає через Байден в Україні - каміння летять і в путіна

Візит Джо Байдена до України до роковин війни здивував не лише українців, а й росіян. Точніше, це змусило їх буквально вибухнути від люті. Представники диктаторського режиму, як завжди, виявили особливу жорстокість та побажали смерті президенту США.

Як тільки в мережі з'явилася інформація про прибуття Байдена до Києва, країною зазвучала повітряна тривога на тлі винищувачів, що злетіли з Білорусі. Таким чином окупанти "зустріли" президента, але його це не налякало. Більше того, він пройшовся із Зеленським столицею і навіть анонсував новий пакет допомоги на $500 млн.

Байден, фото з відкритих джерел
Байден, фото з відкритих джерел

Зірка "Холостячки" Ксенія Мішина вирішила не церемонитися і вивалила все як є: "Ідеальні сосочки"

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Учасниця романтичного шоу "Холостячка" та популярна актриса Ксенія Мішина вийшла на прогулянку в Ніцці, але ліфчик вирішила не вдягати. Ефектними кадрами зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі встаграмі.

Ксенія Мішина розповіла, що у Франції отримала пропозицію зробити ефектну фотосесію і не змогла відмовитися.

Ксенія Мішина. Фото: скрін youtube
Ксенія Мішина. Фото: скрін youtube

Набридли борги з опалення: як скоротити суми у платіжках на 30%

Зима хоч і добігатиме кінця, але опалювальний сезон в Україні ще триватиме деякий час - добрий місяць ще є в запасі. За перші три місяці опалювального сезону в деяких громадян могли накопичитися пристойні борги за оплату централізованого опалення, і саме тому ми пропонуємо дізнатися, як скоротити витрати майже на третину.

Про це стало відомо завдяки порадам прес-служби Держагентства з питань енергоефективності та енергозбереження.

Українці, скріншот: YouTube
Українці, скріншот: YouTube

Тіна Кароль переборщила з декольте і здоба випала назовні: "Гарний. Не страшно"

Відома українська співачка Тіна Кароль у День єднання записала коротеньке відео, на якому зізналася, що їй нічого не страшно.

Цим відеороликом знаменита поп-діва поділилася на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за нею стежить 1.8 мільйона людей.

На кадрах зі своєї гримерки Тіна Кароль з'явилася дуже елегантно, готуючись до концерту. Вона приміряла чорну сукню на тонких бретельках, яка оголювала її декольте. Особливу увагу було приділено її макіяжу, співачці підкреслили очі завдяки чорній підводці. А також нафарбували її пухкі губи червоною помадою, яка свого часу стала її візитною карткою.

Тіна Кароль, фото Знай.ua
Тіна Кароль, фото Знай.ua

500, 400 та 300 гривень: хто з українців отримає "бонус" до пенсії, список кандидатів

Для всіх наших читачів, які стосуються отримання пенсійних виплат, є кілька важливих новин. Мільйони українців зачаїли надію на те, що вже цієї весни отримають надбавку до своїх виплат. Проте є чіткі умови та категорії громадян, які можуть розраховувати на надбавку.

Є інформація, що цього року українські пенсіонери відчують підвищення виплат на 20%.

Пенсіонери. Фото: Youtube
Пенсіонери. Фото: Youtube