У Володимира Зеленського заявили про початок розпаду росії, що чекає на землі путіна: "Світу треба готуватися"

Володимир Зеленський, фото Знай.ua
Володимир Зеленський, фото Знай.ua

Вже тривалий час практично всі українці вважають, що певні 140 мільйонів людей на цій планеті зайві. І щоб їх позбутися ми готові до будь-якого: до появи океану на місці східного сусіда, до божої кари, яка впаде на них з небес, до появи неймовірних сил у Монголії, яка їх захопить "як колись", але реальнішим залишається варіянт з розпадом рф. Звичайно, це не позбавить нас від "зайвих 140 мільйонів людей", але хоча б значно послабить те "іго". Із приємними новинами "вискочив" секретар РНБО Олексій Данилов, адже він розповів про розпад росії, який розпочався... вже. Він зазначив, що це відбуватиметься незалежно від їхнього бажання.

"Хто колишнього загубив?": Маша Полякова приголубила патлатого красеня, всім подружкам на заздрість

Маша Полякова, фото: Instagram
Маша Полякова, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Дуже популярна в соціальних мережах блогерка, студентка, майже модель та донька-красуня відомої української співачки Олі Полякової Маша, яка зараз перебуває в Україні та не думає про навчання у туманному Лондоні, продовжує радувати своїх та маминих шанувальників. Цього разу 17-річна Маша Полякова вирішила показати яскравий кадр із невеликого зоопарку в Буковелі. Тут дівчина знайшла "волосатого бичка" і з гумором порівняла його з "колишнім хлопцем".

У частини українців можуть виникнути проблеми з пенсіями: хто ризикує тимчасово залишитися без виплат

Пенсіонери, скріншот: YouTube
Пенсіонери, скріншот: YouTube

Навіть за умов повномасштабної війни в Україні своєчасно виплачуються пенсії, проте це не виключає можливих затримок. Така проблема може виникнути і з вини пенсіонерів. У ПФУ зазначили, що затримка пенсійних виплат може статися, якщо у пенсіонера минув термін дії банківської картки, на яку нараховуються кошти. Більшість банків під час війни автоматично продовжує дію карт, але краще заздалегідь уточнити цей момент у співробітників фінустанови.

Бутерброди – новий делікатес? Від нових цін на ковбасу та сир можна втратити свідомість

Супермаркет, скріншот: YouTube
Супермаркет, скріншот: YouTube

В Україні продовжують стрімко зростати ціни на продукти, зокрема на ковбаси та твердий сир. Якщо тенденція не зміниться, незабаром в українців з'явиться новий делікатес — бутерброди. Про це свідчать дані моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін. Наслідки повномасштабної війни позначилися на цінниках у магазинах. Наприклад, молочна продукція зростає у ціні, зокрема через скорочення поголів'я худоби, подорожчання собівартості виробництва тощо. Аналогічна ситуація з м'ясною продукцією.

Володимир Зеленський розповів, коли українці повернуться до кримської Ялти: "Відправляємо людей на навчання"

Ялта, Крим. Фото: Знай.ua
Ялта, Крим. Фото: Знай.ua

24 лютого 2023 року у річницю повномасштабної війни, яку розв'язала росія на чолі з путіним, президент України провів прес-конференцію, де порушилися важливі питання. Серед них стосунки з Китаєм (який нещодавно представив свій план світу) та деокупація Криму, на яку чекають усі українці. Володимир Зеленський вважає, що сам факт того, що Китай почав говорити про Україну, є позитивним сигналом. Також президент України прокоментував так званий "мирний план" Сі Цзіньпіна.