Під час інтерв'ю з доктором Габором Мате 4 березня 38-річний член королівської родини обговорив момент, про який він написав у своїх нещодавно випущених мемуарах "Запасний", у яких 41-річна Маркл погрожувала втекти від нього.

Гаррі каже, що йому це потрібно.

"Мені це було дуже потрібно, - сказав він. - Мені була потрібна ця відсіч і думка про те, що я можу втратити її."

Герцог Сассекський зізнався, що став уразливим і зірвався, коли розмова з Марклом прийняла несподіваний оборот. Він пам'ятає, як неакуратно розсердився на зірку "Форс-мажорів", звертаючись до неї різко настільки, що все ніби зупинилося.

Меган Маркл і принц Гаррі, кадр із серіалу
Меган Маркл і принц Гаррі, кадр із серіалу

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Після короткої паузи Маркл спокійно дала зрозуміти королівській особі, що вона ніколи не потерпить, щоб із нею так розмовляли.

Герцог Сассекський пояснив, що спокійне питання Маркла про те, де він навчився розмовляти з кимось подібним чином, був "моментом лампочки".

"Розуміння того, як ці речі виявляються і наскільки ми є продуктом нашого виховання".

Гаррі в захваті від своєї дружини американського походження, з якою він одружився в 2018 році, назвавши її "винятковою людиною".

Меган Маркл і принц Гаррі, кадр з похорону Єлизавети II
Меган Маркл і принц Гаррі, кадр з похорону Єлизавети II

Член королівської родини з Каліфорнії поділився, що згоден із людьми, які кажуть: "Моя дружина врятувала мене".

"Я застряг у цьому світі, а вона була з іншого світу і допомогла мені вибратися" , - пояснив він.

Нагадаємо, що принц Гаррі може оприлюднити дику інформацію про королівську родину, Меган Маркл потирає ручки.

Раніше ми повідомляли, що принца Гаррі звинуватили у брехні, тепер ці справи з Меган Маркл не приховати: "Ми відкрито вибачатимемося".