У бою загинув один із наймолодших Героїв України: країна оплакує Дмитра Коцюбайло з позивним Да Вінчі

У вечірньому зверненні до українського народу президент Володимир Зеленський повідомив про велику втрату - загибель добровольця, героя України з позивним "Да Вінчі".

Володимир Зеленський описав загиблого Героя Дмитра Коцюбайла, як людину-символ, як людину-хоробрість. За словами Зеленського, він перебував на службі з 2014 року та вже 9 років захищав Україну від ворога.

Дмитро Коцюбайло, "Да Вінчі". Фото: Youtube
Дмитро Коцюбайло, "Да Вінчі". Фото: Youtube

Катя Репяхова не змогла змиритися з втратами і постукала прямо до росіян: "Україна вже перемогла"

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Молода дружина популярного українського виконавця та композитора Віктора Павлика, мати їхнього синочка Михайла, Катерина Репяхова, у своєму особистому блозі вирішила нагадати світові про війну, яка охопила Україну.

Інформацією вона поділилася на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Instagram.

Вона розмістила соціальний відеоролик, у якому показали, як навесні 2022 року зустріли українці: під обстрілами, авіанальотами, в евакуаційних поїздах та під дулами автоматів.

Катя Репяхова, фото: Instagram
Катя Репяхова, фото: Instagram

Більше ОПЗЖ чи "Партій Шарія": у Раді хочуть заборонити участь у виборах проросійських партій

Депутати зареєстрували законопроект, яким пропонується тимчасово заборонити членам проросійських партій брати участь у управлінні державою.

Автори законопроекту хочуть позбавити права бути обраними народними депутатами, депутатами місцевих рад чи сільськими, селищними та міськими головами учасників заборонених в Україні партій, у тому числі "Опозиційна платформа – за життя", "Партія Шарія" та "Опозиційний блок".

Верховна Рада України, скріншот: Youtube
Верховна Рада України, скріншот: Youtube

Віталій Козловський розповів про непристойні пропозиції від жінок: "Як повія себе продаю"

Український співак Віталій Козловський розповів про пікантні пропозиції від жінок, які надходили йому під час кар'єри. Цікавими деталями зі свого життя артист поділився в інтерв'ю.

Віталій Козловський розповів, що у його кар'єрі був період, коли в суспільстві про нього склалося не зовсім правильне враження. Його образ у кліпах, фотосесіях був досить зухвалим, що створило відчуття, що він торгує собою. Але насправді це зовсім не так.

Віталій Козловський. Фото: скрін youtube
Віталій Козловський. Фото: скрін youtube

В Україні можуть різко підвищити тарифи на електроенергію та газ: коли і чому це станеться

Українці пережили непросту зиму за умов війни. Ситуація ускладнювалася через атаки окупантів, які дуже пошкодили енергосистему країни. Влада разом із фахівцями розробляють методи для посилення її захисту.

Як держава планує захищати енергетичну інфраструктуру від ударів ворога, розповів виконавчий директор Асоціації "Енергоефективні міста України" Святослав Павлюк в ефірі "Громадське радіо".

Комунальні тарифи, кадр з відео
Комунальні тарифи, кадр з відео