Ціни на хліб, борошно та макарони в Україні продовжують зростати, як і багато інших популярних продуктів. Продавці виставили нові цінники, показавши, як змінилася вартість продуктів за місяць.

За якою ціною зараз можна купити хлібобулочні вироби, а також борошно та макарони, розповіли аналітики порталу Мінфін після проведення моніторингу цін у торгових точках.

Зокрема, пшеничний хліб у березні порівняно з лютим за вартістю змінився помітно, але тільки на батон у нарізці. Наприклад, цілий батон коштує, як в лютому - 32,10 грн за 650 грамів. Водночас нарізною вагою 600 грамів подорожчав із 32,96 грн до 35,93 грн.

Ціни на хліб. Фото: скрін youtube
Ціни на хліб. Фото: скрін youtube

Здорожчання торкнулося й борошна. Аналітики відзначають, що за місяць ціни на цей товар зросли трохи більш ніж на 30 коп. Для порівняння на початку березня кілограм продукції коштує 22,80 грн, а у лютому середня ціна за супермаркетами становила 22,46 грн.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Зростання ціни не оминуло й макарони, які є одним з найпопулярніших продуктів серед українців. На сьогодні вартість кілограма продукту зросла із 27,10 грн до 27,40 грн.

Ціни на хліб, Мінфін
Ціни на хліб, Мінфін

Ціни на борошно, Мінфін
Ціни на борошно, Мінфін

Ціни на макарони, Мінфін
Ціни на макарони, Мінфін

Нагадаємо, які правила виходу на пенсію діятимуть у 2023 році: пояснення ПФУ

Як повідомляв "Знай.ua", яку довідку потрібно подати у 2023 для нарахування пенсії: необхідна у двох випадках

Також "Знай.ua" писав, українцям повідомили про нововведення стосовно виготовлення паспорта: що потрібно знати