Саша Мудра з "Холостяка" розплакалася і вирішила відібрати лаври у Птушкіна, Бєднякова та Андраде: Топольський обзаздриться

Олександра Мудра, "Холостяк"-12, фото: Знай.ua
Олександра Мудра, "Холостяк"-12, фото: Знай.ua

Фіналістка шоу "Холостяк" із Алексом Топольським Саша Мудра в одному з останніх своїх інтерв'ю зізнавалася, що йшла на проєкт, бо хоче стати телеведучою. Для цього дівчина й до того закінчувала курси, брала участь у любовному шоу іншої країни та робила інші кроки. Зараз Мудра переїхала до Нью-Йорка, у нас є багатий хлопець, який набагато старший за дівчину. І ось, нарешті, вона поділилася тим, що здійснилася її мрія. Нова публікація з'явилася на її сторінці у соціальній мережі Instagram. Там дівчина показала серію знімків та відео зі школи з акторської майстерності у Нью-Йорку. Дівчина вигідно підкреслила свою фігуру коричневим костюмом із шкірозамінника і розповіла про мрію, яка здійснилася через 6 років.

Українцям видають сертифікати на безкоштовні продукти, ліки та паливо: як залишити заявку

Сільпо, фото із сайту супермаркету
Сільпо, фото із сайту супермаркету

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Українцям з початку війни надають різну допомогу, але не лише грошову. Також є можливість отримати сертифікати на продукти харчування та не тільки. Продуктові сертифікати належать не лише переселенцям із зон бойових дій, а й іншим людям, які опинилися у скрутному фінансовому становищі. Їх видають через платформу "єДопомога". Процедура для отримання сертифікатів дуже проста. В "єДопомога" потрібно знайти розділ "Отримати допомогу". Далі заповнити форму реєстрації: номер телефону, ПІБ та місто, в якому ви зараз перебуваєте. Також потрібно вказати соціальний статус – багатодітна мати, пенсіонер тощо.

Бронь, відстрочка та мобілізація: юристи відповіли на актуальні запитання

Мобілізація в Україні, фото protocol
Мобілізація в Україні, фото protocol

В Україні триває загальна мобілізація військовозобов'язаних, термін спливає 24 серпня, хоча він може бути продовжений, за наказом президента України. За словами юриста, слід розуміти, що бронювання здійснюється на підставі відповідних документів від Мінекономіки або Мініфраструктури, це стосується тільки водіїв. Для "броні" необхідно надати докази та документи щодо необхідності роботи даного конкретного співробітника на даному підприємстві. І підтвердити необхідність роботи цього підприємства в умовах війни. Про відстрочку все описано у 23 статті закону України "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію". У документі зазначено, кому може бути дана відстрочка від мобілізації.

Павло Зібров похвалився господарством та мішками коров'ячого гною: "Дуже дорогий, але цінний"

Павло Зібров, фото з Instagram
Павло Зібров, фото з Instagram

Відомий український співак, композитор та володар легендарних вусиків Павло Зібров регулярно радує шанувальників цікавим контентом. За його акаунтом у Instagram стежить близько 150 тисяч людей. Павло Зібров має великий сімейний особняк і іноді влаштовує на публіку екскурсії, а зараз разом зі своїм собакою Габі вирішив показати своє господарство на території, яка також багатьох вразить. Артист самостійно вирощує овочі, фрукти та різні ягоди. Для городу він спеціально купив коров'ячий перегноз, щоб найкращим чином удобрити свій майбутній урожай - картоплю, моркву та капусту.

Що буде з тарифами на газ, гарячу воду та опалення: українцям повідомили про зміни

Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube

Питання комунальних і енергетичних тарифів в Україні стало ще болючішим. Адже в умовах війни реальні доходи населення скоротилися. Відповідно державним і муніципальним органам доводиться шукати компромісні тарифні рішення. Українцям розповіли, що наразі відомо про можливі зміни основних тарифів для населення найближчим часом. Як вже відомо, на час воєнного стану та шість місяців після нього закон № 2479-IX запровадив мораторій на підвищення тарифів на газ і теплову енергію. Проте вже днями з'явилася інформація про те, що "у березні цього року включити до порядку денного питання щодо встановлення тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення у формі відкритого слухання". Очікується, що тарифи в середньому можуть збільшити на 15% у два прийоми: з 1 квітня та з 1 липня.