Відомий український співак, композитор та володар легендарних вусиків Павло Зібров регулярно радує шанувальників цікавим контентом. За його акаунтом у Instagram стежить близько 150 тисяч людей.

Павло Зібров має великий сімейний особняк і іноді влаштовує на публіку екскурсії, а зараз разом зі своїм собакою Габі вирішив показати своє господарство на території, яка також багатьох вразить.

"Сьогодні пораюся по господарству з Габі. Всім бажаю тихого та спокійного дня!" - написав співак.

Павло Зібров, фото з Instagram
Павло Зібров, фото з Instagram

Артист самостійно вирощує овочі, фрукти та різні ягоди. Для городу він спеціально купив коров'ячий перегноз, щоб найкращим чином удобрити свій майбутній урожай - картоплю, моркву та капусту.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"13 мішків перегною. Це коров'як, подивіться, найекологічніша добавка - послід корів. Дуже дорогий, але цінний", - поділився він.

Павло Зібров, скріншот з відео
Павло Зібров, скріншот з відео

Також Зібров похвалився своєю гордістю – чагарником ожини, яка успішно пережила зиму і вже скоро порадує власників багатим урожаєм. Малину він теж встиг підготувати та підрізати, ягоди виростуть до червня місяця.

Нагадаємо, Павло Зібров показав головну жінку зі щитом та мечем: "Цей сон обов'язково виповниться"

Раніше ми писали про те, що Павло Зібров розпушив вусики біля юних дівчат, у однієї ледь не випали груди: "З талановитими..."

Як повідомляв Знай.ua, дружина Павла Зіброва подарувала вусачу красуню і не побоялася конкуренції: "Вона зі мною на всіх знімальних майданчиках"