У Великій Британії 21-річна дівчина Ельза вирішила не йти до університету після закінчення школи і зайнялася "відвертими" речами, які дозволили заробляти від 30 тисяч доларів щомісяця.

Вона реєструвалася на одному з інтимних онлайн-сервісів, виконуючи різні запити суспільства. Про це повідомляє Mirror.

Ельза, фото: Instagram
Ельза, фото: Instagram

Спочатку Ельза працювала як офіціантка, але потім зареєструвалася на платформі Only***s. Наразі вона заявляє, що у свої 21 рік вона вже заробила достатньо, щоб купити другу нерухомість.

Ельза розповіла, що щомісяця заробляє близько 30 тисяч доларів, виконуючи незвичайні побажання чоловіків – різноманітні дивні запити на контент: від імітації собаки та гавкання до придумання сценарію, де передплатник – мураха. Вона зазначає, що навіть отримувала повідомлення від гравців АПЛ. Однак від кого саме – не називається.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Ельза, фото: Instagram
Ельза, фото: Instagram

Ельза спробувала свої сили в Only***s після того, як не змогла побудувати плани на майбутнє після закінчення школи влітку 2020 року. Як виявилося, вона просто не була готова до вступу до університету і продовжувати навчання. І вже за два тижні їй вдалося заробити 2,5 тисячі фунтів стерлінгів.

"У порівнянні з моєю останньою зарплатою це було безумство. Я була шокована", - зізнається вона.

Тепер Ельза відпочиває на Балі та має можливість подорожувати світом. Однак її батьки не дуже раді такого роду її заняття.

Нагадаємо, українська родина продавала танк частинами потреби ЗСУ, поки їхній будинок було зруйновано.

Як повідомляв "Знай.uа", бізнес на "патріотизмі": українців почали годувати шаурмою у кольорах національного прапора

Знай.ua писав, "Цинічно паразитують на горі": українці обурилися появою в мережі запальнички із зображенням розстріляного воїна