Магнітні бурі мають вплив на багатьох людей. Та у квітні, як стверджують фахівці, вплив цих природних явищ відчують навіть не метеозалежні особи.

За їхніми словами магнітні бурі у квітні будуть різної інтенсивності - очікуються слабкі, середні та сильні магнітні бурі. Зверніть увагу на календар магнітних бур у квітні 2023, щоб як слід підготуватися до цих природних явищ.

Фахівці пояснюють, що магнітні бурі впливають на життя та поведінку живих організмів на Землі. Зокрема, вони можуть негативно впливати на здоров'я людей, погіршуючи їхнє самопочуття. Під час магнітних бур можливий головний біль, запаморочення, біль у суглобах, порушення сну, а також поганий настрій.

Магнітні бурі. Фото: Youtube
Магнітні бурі. Фото: Youtube

Календар магнітних бур у квітні 2023

Зверніть увагу на те, що слабка магнітна буря очікується уже 1 квітня. А вже 18 квітня варто чекати сильну бурю, наслідки якої можуть відчути навіть не метеозалежні люди

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Дати магнітних бур у квітні :

  • слабкі: 1, 7, 20 квітня
  • середні: 20 квітня
  • сильні: 18 квітня

За словами фахівців, магнітні бурі мають сильний вплив на самопочуття людини, тому у ці дні треба дотримуватися простих рекомендацій, щоб полегшити свій стан. Зокрема варто завжди мати з собою ліки проти головного болю. Крім того, слід пити багато води та дотримуватися здорового харчування, не вживати надто жирну їжу та алкоголь.

Вплив магнітних бур. Фото: кадр з youtube
Вплив магнітних бур. Фото: кадр з youtube

Нагадаємо, які правила виходу на пенсію діятимуть у 2023 році: пояснення ПФУ

Як повідомляв "Знай.ua", яку довідку потрібно подати у 2023 для нарахування пенсії: необхідна у двох випадках

Також "Знай.ua" писав, українцям повідомили про нововведення стосовно виготовлення паспорта: що потрібно знати