Відомий ведичний астролог Алакх Ніранжан прокоментував наступні переламні періоди в житті України, чекати залишилось не довго.

За словами астролога, в України є два зоряних наставники, це Юпітер та Венера. Він зазначив, що ці два наставники дають випробовування, а потім дають перемогу.

Алакх Ніранжан. Фото: скриншот Youtube
Алакх Ніранжан. Фото: скриншот Youtube

Вони дають спочатку випробування, а потім – невідворотну перемогу. Як це технічно все відбуватиметься. Ми зараз перебуваємо в такий важкий час, коли Юпітер залишається в Рибах. Це означає важкий період смертей, випробувань. Але у квітні він переходить до Овна. Відповідно він бере Україну під захист. Це буде як перемикач. - сказав астролог.

Другий важливий момент — на тлі чого це відбувається, за цим моментом, відбудеться коридор сонячних затемнень, це наприкінці квітня — початку травня. І зміниться взагалі якість часу.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб
Показати ще

Весняний коридор затемнень дуже сприятливий. Він показує, що час відтаватиме. Спочатку успіх повернеться обличчям до України. І вона здобуде таку гарну перемогу. Потім загалом час зміниться і настане час домовлятися.

У квітні відбудеться в Росії низка нещасть. Будуть якійсь загибелі керівників, хвороби керівників, якісь фінансові втрати, щось таке буде. І на цьому тлі завдасть Україна сильний удар. Він знесе з окупованих територій ворога. Фактично, це буде перемога. Після цієї перемоги з'явиться нагода домовлятися.

Відбудеться можливість переговорів про добровільне виведення військ, про сплати контрибуцій, у цей час Україна вступить до якогось формального союзу безпеки, і в другому півріччі 23 роки розпочнеться повернення та відновлення територій.

Нагадаємо, ми писали, що відомий астролог зазначив, які міста України у небезпеці: ворог буде спрямовувати ракети.

Як повідомляв "Знай.ua" астролог повідомив імовірну дата загибелі путіна: "На нього чекає доля Гітлера...".

Також "Знай.ua" інформував, "є формула перемоги": відома астрологиня Пономаренко побачила позитивні дзвіночки у гороскопі України.