Багато хто пам'ятає малюка, який ще на початку повномасштабної війни переспівав "Ой у лузі червона калина" після того, як її виконав Андрій Хливнюк на Софійській площі.

Ним є чотирирічний Лео Буш з Ірпеня. А зараз хлопчик виконав нову пісню і знову довів публіку до сліз та усмішок.

4-річний Лео з Ірпеня, скріншот: Instagram
4-річний Лео з Ірпеня, скріншот: Instagram

Тепер 4-річний Лео виконав пісню "Фортеця Бахмут" гурту "Антитіла", а його тато Олександр грав поряд на гітарі. Це відео було опубліковано у соціальній мережі Instagram, на сторінці батька молодої зірки.

З іграшкою в руках, маленький білявий красень заспівав весь вірш напам'ять без жодної допомоги. Лео виконав куплети в речитативному стилі, а потім приспів - дуже емоційно та сильно. Про героїчну оборону міста Бахмут, яке стало символом непокори воїнів ЗСУ.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Дивує те, що хлопчик не читає цей текст, а знає його напам'ять у такому юному віці.

4-річний Лео з Ірпеня, скріншот: Instagram
4-річний Лео з Ірпеня, скріншот: Instagram

"Справжній українець. Зростати здоровий і щасливий у вільній Україні, вашій родині - усіляких благополуччя", "Неймовірно, який же він чудовий. Але як же він вивчив усі слова?", "Ви неймовірні батьки! Бо діти – це відображення почуттів та поведінки , спрямованих до них", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, 5-річний Петрович з фільму Комарова "Рік" знайшов маму, що загубилася: "Її били..."

Як повідомляв "Знай.uа", чому дітей краще відучити від російських "Маші та Ведмедя" та "Фіксиків": містять ворожі наративи.

Знай.ua писав, "пакетів малюка" вистачить до червня: на що розраховувати майбутнім батькам