Протягом березня - липня клієнти ПриватБанку зможуть надсилати безкоштовні перекази на власну картку з карток польських та німецьких банків у Приват24.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Про це повідомляє пресслужба держбанку.

Повідомляється, що переказ із закордонної картки на картку "Приватбанку" можна здійснити за декілька кліків у вебверсії або мобільному "Приват24". Необхідно зайти у розділ меню "Сервіси", натиснути "Перекази" та "На картку".

ПриватБанк, скріншот: YouTube
ПриватБанк, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Під час вибору картки відправника зазначте реквізити своєї закордонної картки, і такий переказ банк здійснить без комісій. Банк підготував відеоінструкцію, як це зробити.

Раніше повідомлялося, що ПриватБанк надав клієнтам можливість отримувати міжнародні грошові перекази IntelExpress без комісії та в цілодобовому режимі через мережу терміналів самообслуговування банку.

Нагадаємо, ми писали, що "заблокували картку та шантажують": українець розповів, як Monobank "мотивує" повертати борги.

Як повідомляв "Знай.ua" ПриватБанк не повертає гроші після скасування операції, українці втрачають по $2 000: "Оплати зроблено".

Також "Знай.ua" інформував, в українців з картками "Ощадбанку" почали пропадати величезні суми, ніхто не попереджає.