ПриватБанк спростив популярну послугу: що відомо

Протягом березня - липня клієнти ПриватБанку зможуть надсилати безкоштовні перекази на власну картку з карток польських та німецьких банків у Приват24.Повідомляється, що переказ із закордонної картки на картку "Приватбанку" можна здійснити за декілька кліків у вебверсії або мобільному "Приват24". Необхідно зайти у розділ меню "Сервіси", натиснути "Перекази" та "На картку".

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

В Україні вартість цибулі злетить ще вище: коли буде "пік" цін і до чого готуватися

Українців дуже стривожило зростання цін на цибулю, адже раніше це був один із найдоступніших овочів, а зараз він продається до 60 грн за кг. Але експерти прогнозують, що така тенденція може зберегтися й у майбутньому. Таке подорожчання спричинене суттєвим дефіцитом, як зазначила експертка Світового банку з розвитку плодоовочівництва Оксана Руженкова.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Цибуля, фото irina-kozina
Цибуля, фото irina-kozina

Яку фінансову допомогу українцям надають навесні 2023 року: гроші від трьох організацій

Під час війни міжнародні організації активно підтримують українців, які опинилися у складних життєвих обставинах. Набір заявок на отримання фінансової допомоги регулярно відновлюють, але саме навесні 2023 є три джерела, які надають гроші.

Грошова допомога, скріншот з відео
Грошова допомога, скріншот з відео

Чи закінчиться пільговий період: в Міненерго розповіли, якими будуть тарифи з 1 квітня

Довгий час в Україні обговорювали ціни на електроенергію, та розглядали питання завершення пільгового періоду для населення. Однак пресслужба Міненерго повідомила, що підвищення тарифів на електроенергію з 1 квітня не буде. На засіданні уряду погодили продовження терміну дії пільгового періоду цін на електроенергію.

Тарифи на світло, скріншот: YouTube
Тарифи на світло, скріншот: YouTube

На 6,6 млрд грн більше: у Пенсійному фонді показали реальну суму збільшення виплат у березні

Пенсійний фонд відзвітував, що виплатив в цілому на пенсії 57,6 млрд грн. На пенсійні виплати українцям цього місяця витратили 57,6 млрд грн, що на 6,6 млрд грн більше, ніж у лютому. Про це повідомили у Пенсійному фонді України. Більшість пенсіонерів отримують виплати через банки — на це спрямували 47,4 млрд грн. На виплати пенсій через поштові відділення пішло 10,2 млрд грн.

Пенсіонери. Фото: скрін youtube
Пенсіонери. Фото: скрін youtube

"Укрзалізниця" дозволила повернути всю суму за квиток, якщо поїзд пішов без вас: головні зміни

Залізнична компанія "Укрзалізниця" поділилася шикарною новиною для тих, хто може не встигнути на поїзд, передумати в останній момент та не потрапити на поїзд.Були внесені зміни в умовах повернення квитків, згідно з оновленими "Правилами перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти", які були прийняті ще у 2006 році, а потім, востаннє, зазнавали змін аж у 2019 році.

Укрзалізниця. Фото: Youtube
Укрзалізниця. Фото: Youtube