Зупинилося серце легендарної української гімнастки та заслуженого тренера України Альбіни Дерюгіної. Про це повідомляє НОК України у соцмережі facebook.
Альбіна Дерюгіна померла на 92-му році життя і це стало непоправною втратою в олімпійській родині. За свою кар'єру вона виховала не одне покоління гімнасток, які збільшували спортивну славу України, перемагаючи на чемпіонатах Європи та світу.

Альбіна Дерюгіна. Фото: facebook.com/olympicua
Альбіна Дерюгіна. Фото: facebook.com/olympicua

"З сумом повідомляємо, що на 92-му році життя зупинилося серце легенди світової художньої гімнастики, Героя України, члена Виконкому НОК України, заслуженого тренера України Альбіни Миколаївни Дерюгіної", - йдеться у повідомленні.
Альбіна Дерюгіна зробила неоціненний внесок і заклала міцний фундамент, який дозволяє виводити на п'єдестал пошани нові таланти.

Альбіна Дерюгіна. Фото: Українська Федерація гімнастики
Альбіна Дерюгіна. Фото: Українська Федерація гімнастики

Варто зазначити, що вихованки легендарної гімнастки відомі на весь світ. Зокрема, серед них дочка Дерюгіної — Ірина Дерюгіна (абсолютна чемпіонка світу 1977 року), Олександра Тимошенко (олімпійська чемпіонка 1992 року), Анна Безсонова (бронзовий олімпійський призер та абсолютна чемпіонка світу 2007 року); Анна Різатдінова (бронзовий олімпійський призер 2016 року).
До речі, Анна Різатдінова важко сприйняла втрату та поділилася пам'ятними фото з улюбленим тренером.
"Велика Альбіна Миколаївна, такої, як Ви, не було і не буде!" - написала гімнастка.

Раніше портал Знай повідомляв, син Софії Ротару повідомив про трагічну втрату: пішла з життя.

Також наш портал інформував, що Катя Кухар із "Танці зі зірками" втратила важливу людину: "Як шкода, що не змогла обійняти востаннє".

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Крім того, ми писали, скута горем Ірина Федишин розповіла про тяжку втрату: "Віддав життя за Україну".