Принц Гаррі та Меган Маркл упустили шанс бути добрими для монархії, заявив королівський експерт.

За словами Ніка Буллена, після їхнього весілля у 2018 році до пари було так багато доброти, що навіть тодішній принц Чарльз вів Меган до вівтаря без її батька.

Він сказав Fox News: "Якщо ви оглянетеся на весілля Гаррі та Меган, до них було так багато доброзичливості"

Весілля Меган Маркл і принца Гаррі, скріншот: YouTube
Весілля Меган Маркл і принца Гаррі, скріншот: YouTube

Він додав, що ця добра воля могла б дозволити герцогу і герцогині Сассекським зробити так багато для монархії, нації та Співдружності, але зрештою ця можливість була втрачена.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Він пояснив: "Вони так багато могли зробити для монархії. Це був би ще один момент, який дозволив би нам побачити, наскільки хороші вони могли бути. Я думаю, це сумно для всіх – для них, для сім'ї, для нації, для Співдружності. "Сумно, що можливість було втрачено, і вона ніколи не буде відновлена".

Далі королівський експерт сказав, що, незважаючи на те, що колишня американська актриса пропустить коронацію короля, є смуток від того, що її там не буде, але й велике полегшення.

Меган Маркл, кадр з інтерв'ю
Меган Маркл, кадр з інтерв'ю

Він додав, що це також допомагає уникнути багатьох неприємних ситуацій.

Нік Буллен сказав Fox: "Це дозволяє уникнути наведення всіх камер на Меган, коли це день короля. Люди чекатимуть, щоб побачити, якою буде їхня реакція. Люди в першому ряду косо дивляться один на одного? Я думаю, що те, що вона не прийде, це добре. Той факт, що принц Гаррі приїде, це добре».

Меган Маркл і принц Гаррі, кадр з похорону Єлизавети II
Меган Маркл і принц Гаррі, кадр з похорону Єлизавети II

Нагадаємо, що принц Гаррі може опинитися під домашнім арештом під час коронації Чарльза ІІІ: "Йому загрожує перспектива...".

Раніше ми повідомляли, що Меган Маркл звинуватили у брехні під час вечері з принцом Гаррі та принцесою Євгенією: "Вона сміялася чи посміхалася".