У Нафтогаз України повідомили про нещодавні зміни, які створюються для того, щоб спростити споживачам отримання квитанцій та їх подальшу оплату.

Зміни стосуватимуться лише частини українців. Чи будуть стосуватися ці зміни іншої частини споживачів поки що невідомо.

Платіжка
Платіжка

Газопостачальна компанія Нафтогаз України розповіла що з квітня місяця частина споживачів буде отримувати так звані об’єднані платіжки. Тобто дві платіжки – безпосередньо за спожитий газ та за його доставку, – будуть відтепер у одному файлі.

При цьому вони наголосили що жодних змін у реквізитах чи способі оплати не відбулось.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Компанія вирішила об'єднати платіжки на прохання споживачів. Тому Нафтогаз вирішив втілити на практиці побажання споживачів.

Першими такі платіжки отримають споживачі у Кіровоградській та Харківській областях, а також абоненти у Дніпрі, Кривому Розі та Харкові.

Варто звернути увагу на те, що це не відбулось об’єднання самих послуг. Відбулось тільки поєднання двох різних платіжок за окремі послуги в один файл.

Комунальні платіжки / скріншот з відео
Комунальні платіжки / скріншот з відео

В Нафтогазі зазначають що зміни будуть зручнішими не лише для споживачів, а й сприятимуть економії компанії в цілому. Нафтогаз не буде витрачати додаткові кошти на друк квитанцій та їх доставку.

"До того ж зменшення кількості паперових платіжок суттєво скоротить витрати на друк та доставку квитанцій, що допоможе нам зберегти не одне дерево та бути більш дружніми до навколишнього середовища", – розповіли у "Нафтогазі".

Ще невідомо, чи запровадять з часом нововведення на всій території України, чи залишать лише для визначених регіонів.
На запитання про це Нафтогаз відповів, щоб споживачі "слідкували за їх новинами".

Нагадаємо, ми раніше писали що українцям підказали, як не втратити допомогу на оплату комуналки

Також "Знай.ua" писав, про нюанси призначення субсидії на період, що не опалюється.