В Україні можуть "відібрати" виплати у пенсіонерів через перевірку: на що розраховують у ПФУ

Уряд готує систему перевірок для одержувачів пенсій, які здійснюють співробітники Міністерства фінансів та Пенсійного фонду (ПФУ).

Проект наказу вже розміщено на сайті Федерації профспілок (ФПУ) для публічного обговорення.

Першим кроком буде проведення валідації даних пенсіонерів для перевірки дотримання вимог щодо обміну інформацією. Наступним етапом стане аналіз відповідності персональних даних, а в заключному – встановлення правомірності призначення пенсійних виплат та щомісячного довічного грошового утримання.

Пенсіонерка. Фото: скрін youtube
Пенсіонерка. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Тіна Кароль похвалилася ідеальними ніжками, позуючи на березі моря в одній лише ковдрі: "Щось космічне"

Знаменита українська виконавиця Тіна Кароль похвалилася ідеальними ніжками, позуючи на березі моря, окутавшись в одну лише ковдру.

У кадрі відразу виділяються ідеальні ніжки знаменитості, а також неможливо не звернути увагу на неймовірний краєвид.

Тіна Кароль. Фото: instagram.com/tina_karol
Тіна Кароль. Фото: instagram.com/tina_karol

Зате не голодний: в Одесі студент майстерно приготував голуба на відкритому вогні, кадри не для людей зі слабкими нервами.

Для всіх, хто зараз їсть і читає цю новину, є порада - відкладіть продукти подалі. А якщо у вас слабкі нерви, краще взагалі не дивіться на цю картину. Інцидент насправді вельми незвичний для багатьох українців.

Історія трапилася в місті Одеса, тут один із місцевих студентів, який озброївся кмітливістю та спритними руками вирішив перекусити. Але в якості основної страви він вибрав птаха, дуже непросту, а "птах світу".

Одеський студент готує "птаха миру", скріншот: Telegram
Одеський студент готує "птаха миру", скріншот: Telegram

Настя Каменських показала, хто дарує їй почуття безпеки, але Потапа поряд не було: "Справжня підтримка"

Настя Каменських вже відновилася після своїх проблем із голосовими зв'язками та вирушила у великий тур українськими містами. Вона розміщує фото та відео з кожного концерту, а дорогою з Луцька до Рівного навіть встигла заїхати до шпиталю до бійців, які проходять реабілітацію та лікування, щоб підтримати їх.

"Ми дізналися, що, проходячи реабілітацію, деякі хлопці малюють картини та займаються творчістю, тому вирішили привезти фарби та все необхідне для малювання та художні книги для їхньої бібліотеки", - поділилася Каменських.

Настя Каменських. Фото: скрін youtube
Настя Каменських. Фото: скрін youtube

Зворушлива розмова хлопчика з батьком-військовим викликала сльози в українців: "Тату, я так скучив"

Повномасштабна війна Росії проти України розлучила безліч сімей, а маленьким дітям доводиться місяцями не бачити своїх батьків, які відважно захищають кордони країни від окупантів.

По просторах інтернету розлетівся відеоролик із розмовою хлопчика та його батька-військового, який викликає справжню бурю емоцій та почуття несправедливості через те, що діти та батьки мають йти на такі жахливі жертви, а виною всьому російські окупанти.

Хлопчик сумує за батьком-військовим, кадр з відео
Хлопчик сумує за батьком-військовим, кадр з відео